- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- някъв спорт
Здравейте на 21 съм и търся спорт за през свободното време.Сега ходя на фитнес и плуване ама ми доскуча.Препоръчайте ми нещо ако може да е по-раздвижено(без бокс).Благодатя предварително.
Ако имаш възможност в града ти да играеш някъде баскетбол, волейбол, хандбал или футбол. Не знам за това се сещам, а това са най-разпространените спортове. Ако имаш някакви предпочитания дали да е индивидуален или отборен спорт, а също се сетих за тенис на корт, та според предпочитанията ти да ти предложим нещо.
RainBerry пусни една снимчица в темата с резултатите, че ми е интересно ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Каране на кънки, лакрос, лека атлетика, земна гимнастика, паркур, танци, ски, сноуборд, плуване.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да се не окаже някой чичко с нещо друго 60 сантиметрово, че тогава наистина ще ти изгони мотивацията![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
няма начин ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Да го извади или да ти убие мотивацията xD
Е то темата за резултати и прогрес, какъв прогрес да поствам азМога да пусна снимка от мажоретния ми период, който беше до май 2011, а иначе от кикбокса нямам
Ще имам края на март от първото ми състезание
![]()
По кикбокс
моята мотивация не спада, какво ли не съм виждал, хахаха![]()
sapphire5![]()
^ HolyShit, кикбокс, семи-контакт, Враца, който иска да заповяда![]()
Хах, все ще се намери желаещ.![]()
И аз съм за снимката ;D.
По темата човек то така, ако ти дускочава винаги всичко ;д...почне ли се едно нещо, за да има резултати трябва да бъдеш постоянен в него (друго е сега, ако не гониш никакви резултати, а само за айляка..). Иначе за какъв спорт става въпрос..боен или...?