.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: съвети ?!

Супер фен Аватара на toxiic

съвети ?!

Здравейте искам да отслабна - най вече в бедрата.Ако може да ми предложите: кои храни да огранича и от кои да се откажа? , какви упражнения да правя / ако е възможно в домашни условия / ?
    Височина - 1.70
    Килограми - околко 50-55кг.
    Години - 12

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Много си малка + това килограмите ти за тази височина (според мен) са идеални , въпреки че на всеки кг. му стоят различно Според мен ако започнеш да спортуваш нещо ще си решиш проблема
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на TheBeliever
    На твоите години не е препоръчително да спазваш диети ако не си затлъстяла, а ти не си. Както казаха по-горе спорт му е майката. Изчакай да се постопли и отивай да бягаш. Изтегли си тае бо, аеробика, танцувай.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Изчакай още малко ! Когато навлезеш в пубертет най-вероятно всичко ще се оправи. Ще се издължиш и ще отслабнеш. Ако не стане най-доброто решение е вега тест, който е 80 лв. Казват ти какво разграждаш и какво не. Така без да се мъчиш да не ядеш ще свалиш килограмите. Моята приятелка за 3 месеца е свалила 16кг. )
    Рядко мислим за това което имаме,но винаги за това което ни липсва !!

през зимата едва ли ;х .. но по принцип през лятото спортувам тенис,волейбол дори и футбол ..

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Ами прави си упражнения в къщи
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен
    ^какви упражнения според теб?
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Ами аз имам същия проблем така да се каже... висока съм 1.70 и тежа 53 кг и съм на 13 и аз искам да отслабна в бедрата от много време и да знаеш трудно се справям...но има специални упражнения за дупе и бедра, които поне на мен ми помагат ам а за диети по скоро се ограничавай от тлъсто и от тесто аз така свалих 4 кг за месец и се надявам че изглеждам по-добре!

И аз имам същия проблем .. най-вече тези бедра ;х ! Може да правиш както казаха в един по-горен коментар тае бо .. много натоварващи упражнения са,но мисля,че ще видиш ефект .. също така ако искаш си изтегли Pump it up ..упражненията са много интересни ..можеш да ги намериш в замунда ,а и подкрепям това,че още си прекалено малка за диета!Пък и мерките ти са идеални : )

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Не те съветвам да спазваш хранителни режими на тази възраст, ако объркаш нещо (не приемаш нужните за организма вещества, като изключиш дадени храни и не знаеш с какви да ги замениш, както и в какво количество) или не приемаш достатъчно храна (като калории/енергия), можеш да си навредиш, а организмът ти сега се развива. Много хора го подценяват този факт.

По-добре пробвай бягане, когато имаш възможност + упражнения (в интернет има страшно много, специално за бедра+обяснения).

П.С. А някой спомена Вега тест, които са едни излишни 75 лв, защото не е нищо 'ново'. Накратко: винаги преди ядене 400 мл гореща вода с лимонов сок в нея; закуска- сухар/кафе/чай, междинна закуска:плод, обяд:салата/някакви въглехидрати (120-150гр), междинна закуска:плод, вечеря:салата/месо/риба. +1 'разтоварващ ден в седмицата', а вече различните плодове/зеленчуци/меса и т.н. се определят според теста. При такъв хранителен режим няма как да не се отслабва, без голямо значение кои точно ще са храните.

Banned Мега фен
    и аз съм на мнение,че не трябва да спазваш диета.. 1во си доста малка 2ро килограмите ти са си супер за ръста и 3то е зима,което не е най-добрия сезон за диета ако организма ти не е свикнал - най много да се разболееш .. иначе спортувай.. щом не може навън изтегли си няколко неща от замунда (аз преди така си спортувах) и действай.. в темата за диетите има още на първата страница линкове към упражнения

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Аз съм със същите килограми и височина и си мисля, че съм прекалено слаба, ти искаш да отслабваш. Все пак на все му стоят различно, ако искаш дай снимка, но мен ме съмнява да имаш нужда от сваляне на килограми.

Цитирай Първоначално написано от sun251 Виж мнението
    И аз имам същия проблем .. най-вече тези бедра ;х ! Може да правиш както казаха в един по-горен коментар тае бо .. много натоварващи упражнения са,но мисля,че ще видиш ефект .. също така ако искаш си изтегли Pump it up ..упражненията са много интересни ..можеш да ги намериш в замунда ,а и подкрепям това,че още си прекалено малка за диета!Пък и мерките ти са идеални : )
    миля да си го изтегля / http://www.zamunda.net/details.php?id=18417 / исках да попитам ти пробвала ли си го и за колко време колко долу горе си свалила ?

Супер фен Аватара на wiiwa
    Не пази диети, просто не се наливай с газирано, шоколад .. можеш да скачаш на въже, да си изтеглиш тае бо или нещо друго, каквото и да е ще ти помогне (:

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    газирано, мазно, тестено....мани тва и като стане по-топло навънка почни да тичаш сутрин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си