- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Стигнах и до там да пиша по форуми. . ОБИЧАМ Я !!!!
Здравейте ! На 13 съм и проблемът ми е, че наистина обичам едно момиче . . но ето на тя е по - голяма от мен и е на 14 ! Винаги, когато се видим се прегръщаме, а понякога ме целува (по бузата ;д), започнах да изпитвам чувства към нея преди година и нещо ! Имахме и връзка, но тя продължи само месец .. и е ясно, че ме остави защото съм по - малък от нея. Всеки ден си пишем смс-и и тя ми каза, че аз съм първото момче на което е казала, че истински обича. Дори и й написах няколко текста (песни, уж), но не знам вече какво да правя . . .
Трябва да те разочаровам. Не съм чул нито една 13 годишна връзка да е приключила със брак![]()
Да кажеш обратното на моето твърдение не е достатъчно за да ме убедиш, а достатъчно за да покажеш че се глупак който сере по форумите.
На тази възраст предполагам че това му е било първото момиче. Винаги във първата връзка чувствата са по силни. Той няма база за сравнение и си мисли че я обича.Дори и да не е първата му връзка. Факта че тя го е оставила показва че го разиграва. 1 година разлика не е повод за да зарежеш някого когото обичаш. Ако ти смяташ че имат някакво бъдеще със момиче което е издържало 1 месец със тебе тогава му го кажи и той ще ти повярва защото най вероятно това иска да чуе.
Разбира се, че си първото момче, на което тя е казала, обичам те "истински" - за бога, тя е на 14, а ти на 13. Да не би да е имала 10 "връзки" преди това?
Не знам какви ги вършите. Аз на 13-14 никога не съм мислила за любов.
ауу, колко си изпаднал само, на 13 да пише по форумите,лелее.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Според мен се влияе от мнението на околните. Сега вие се сблъсквате с "приятелските" ви коментари, в които често има гавра и прочие. Тя вероятно наистина има чувства към теб, но може би я е страх от всички други. Не и се обиждай ако е така. /само предполагам/ Поговори си с нея.
П.С. - какво като е на 13 .. да бе, така ще кажете на 13 не сте мислили за любов..
П.П.С. - о, определено има връзки завършили със сватба на тези години!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Е..братче х ( .. За някаква 1 кирлива година ще те остави?! .. Какво? ...;хх
Това момиче още има чувства към теб. Обясни й, че 1 година разлика не е от значение в една връзка. Обясни й колко много я обичаш и колко много значи за теб.
На 13 години още правихме ножки на плейбоя, ти за любов си тръгнал да пишеш.![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho