- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тази нощ сънувах Крисинка (LoveSick)
че ми прави разни мръсни неща...Сънувах я, че сме някъде в древен рим, че аз съм нейния господар, а тя моята робиня. Фонът беше една минерална баня, в която имаше и много други хора. ИЗведнъж всички започнаха да крещят: "опъни я, опъни я" и аз взех, че я опънах.
Съблякох и нежно робата, прокарах пръсти през косата й, от там спуснах дясната си ръка по лицето й и чак до гърдите й. Започнах да смуча гърдите й както теленце бозае от майка си.
Тя много се възбуди, протегна ръка към члена ми, който беше зверски надървен. Докато тя го държеше с финните, нежни и тънки пръсти с малко френски маникюр, аз взех, че се изпразних, а семенната ми течност се изпръска върху гърдите й. Всички около нас започнаха да ми се смеят, че съм бил много загорял. Но аз тогава я положих да легне и започнах да я къртя като бормашина.
И всички много се изкефиха, когато свърших и втори път, а нея доведох до няколко оргазъма за няма и 2 минути с моите вълшебни пръсти.
Крисинка, не ми се сърди, какво да направя като си толкова хубава, че чак те сънувам :*
Всъщност си сънувал Мартин, ама те е срам да си кажеш![]()
Гаджето и, дето вчера го сваляше в темата за снимки
inb4 ignore
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
покъртителна история![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
D1esel мен ли ше биеш ве чикиджия форумен АХАХХАХ ем ше те бия , ем парите ше те зема и ше се гавра с теб
марсол
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
не знам кво си освен форумен чикиджия дето сънува виртуални жени![]()
плюс тва си спестявай приказките пич , щото може да си в нета , ама ако те хвана на живо и ще ти направя китарата боН бок синя ....
OMG
Еби си майката и не ме занимавай ....
е ти освен чикии и да сънуваш виртуални жени друго не моеж веаххаха
Тва да не се мислиш за майка ти да гълташ сперма от 20 различни кОра![]()
те майка му я ибат достатъчно , сигурно цялото и лице е в мъзга и сперма![]()