- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовен роман ..
Здравейте.. Имам нужда от вашата помощ. Бихте ли ми казали любовна книга - роман, която сте чели и е най-любовната която съществува.. И съответно от къде мога да я намеря - от София съм.. Благодаря предварително..
Чак да е най-любовната едва ли, ама "Огледален образ" на мен много ми хареса ;р Щом и заглавието съм запомнила... Забравих на коя авторка е.
Даниел Стийл пише хубави любовни романи. Чела съм много, ама не си ги спомням заглавията. По книжарниците ги има ;р Все ще си харесаш нещо.
Първоначално написано от antifashionshit
Писмо в бутилка на Никълъс Спаркс.. не съм я чела, но са ми казвал, че книгата е уникална.. и скоро време мисля да я прочета![]()
The Swan Thieves - Elizabeth Kostova
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
В книжарница Хеликон купих книгата ,, Любов под гибелна звезда`` втората част е ,, Безсънна търсачът в дълбините`` и третата е ,, Богиня създателката на светове``. Поредицата е на Джоузефин Анджелини. Уникална е и ме грабна изцяло. Заслужава си да я купите.
Сняг вали ...прекрасна книга с три преплетени истории