.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56
    Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^

Какво печелят с това?

Последно време все попадам на такива момчета /независимо дали приятели или просто запознанство с някой/,които зарибяват няколко момичета едновременно. Има и момичета.. не казвам, че точно за момчетата говоря, но..

Не мога да проумея какви са им приносите от цялата работа.. Тези хора явно не знаят какво е наистина любов и са прекалено комплексирани, за да я въртят цялата тая история.

Не може ли да си харесаш 1 човек и да си караш с него.. защо трябва по 4 .. по 5 едновременно..
    И всичките, които го правят това си имат някаква определена стратегия, която е абсолютно една и съща към всички и си я повтарят като грамофонна плоча.

Много съм възмутена.. Не само, защото аз станах жертва на случай като това, но и е прекалено глупаво някой да го прави това... няма смисъл просто..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Голям фен Аватара на N1ksun
    Знаеш , че хората винаги са търсили разнообразието . Въртят няколко за да имат резервни варянти ако не се получи с някоя . За жалост наистина много хора го правят(има изключения) , но старай се да не ти прави впечатление , че най-много кръвното да си дигнеш .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    .. Аз си го вдигнах кръвното вече.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Общо взето, според мен, си вдигат егото с мисълта, че са страшните "играчи" и могат да имат много, а "тъпите женски" не се усещат и вярват. Или трябва да си много комплексиран, или да си израснал в ужасна среда, за да ти се налага да се доказваш по този начин.
    И преди съм го казвала: много хора просто не разбират, че цаката не е да си с 15 наведнъж, а да си с една, но тя да е напълно задоволена и да не може да погледне друг. 10 пъти по-мъж е някой, който умее да задържи жена, да и бъде верен и да постъпва зряло, отколкото някой, който ги сменя нон стоп, върти ги и не влага нищо. Тях последните аз ги слагам в категория "Пикльовци".
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на LeprikonA
    точно. търсят си резерва, никой не им гарантира, че нещо задължително ще им се получи, чувствата не са дълбоки и с която от всички 4-5 се получи тя остава. освен ако не е от ония прасета, които продължават да се правят на много готини и са с няколко едновременно. интересено ми е на мен специално, как по дяволите има такива момичета, които знаят за съществуването на други 5 примерно, обаче сякаш не им прави впечетление. това е супер самонеуважението според мен. жалко е и от двете страни - на въпросния "женкар" и на въпросната "влюбена и сляпа".
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Голям фен Аватара на N1ksun
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima Виж мнението
    .. Аз си го вдигнах кръвното вече.
    Пази си здравето
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Дай дефиниция на "зарибявам".
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima Виж мнението
    Последно време все попадам на такива момчета /независимо дали приятели или просто запознанство с някой/,които зарибяват няколко момичета едновременно. Има и момичета.. не казвам, че точно за момчетата говоря, но..

Не мога да проумея какви са им приносите от цялата работа.. Тези хора явно не знаят какво е наистина любов и са прекалено комплексирани, за да я въртят цялата тая история.

Не може ли да си харесаш 1 човек и да си караш с него.. защо трябва по 4 .. по 5 едновременно..
    И всичките, които го правят това си имат някаква определена стратегия, която е абсолютно една и съща към всички и си я повтарят като грамофонна плоча.

Много съм възмутена.. Не само, защото аз станах жертва на случай като това, но и е прекалено глупаво някой да го прави това... няма смисъл просто..
    Виж ся... омесваш двете неща.
    Не виждам абсолютно нищо нередно момче да "зарибява" няколко момичета едновременно, тоест да ги опознава и в един момент да си избере една. Защо не? Не си му никаква все още, не ти дължи нищо.
    Другото, за което говориш (да е с една и да сваля други), си е чиста изневяра и вдигане на егото.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Моето обяснение е просто и ще го обясня с цитат :
    "Ами където стане ,там ! " - момиче гаврещо се с поне 2-3ма познати . Филма е пълен.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на Hilary_
    хах от колко още неща ще се възмущаваш ..

Супер фен Аватара на musS
    и според мене това да опознаваш човек не значи, че го зарибяваш.. ако пишеш простотии на всяка 2ра е друго де.. но да се опитваш да опознаеш някой не значи, че задължително го зарибяваш..

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от GLaDOS Виж мнението
    Моето обяснение е просто и ще го обясня с цитат :
    "Ами където стане ,там ! " - момиче гаврещо се с поне 2-3ма познати . Филма е пълен.
    +1!!

Пускаш стръвта навсякъде и където стане, когато уцелиш ти избираш дали да си насочваш вниманието само там или пак да продължиш. Ако си струва продължаваш с "избраната", ако не става - следващата.

К'во нередно? Момичетата не го правят, да знаеш...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Според мен се опитват да се подсигурят,че все с някой ще стане и няма да си останат за дълго сами.

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз пък съм далеч от мисълта, че не познават истинската любов и са комплексари.
    Близък мой приятел имаше дългогодишна връзка с едно момиче, която приключи без причина. Обичаше момичето и това си личеше, просто реши/осъзна/даде си сметка, че не търси нещо толкова сериозно, нито е готов да се обвърже с някоя за постоянно.
    Сега излиза с момичета, като предварително си им показва, че нищо сериозно няма да излезе от това. Най-много една нощ прекарана заедно, иначе 1-2 кафета. Видяла съм го, че не се мисли за женкар, нито си повдига самочувствието с тези момичета. Просто задоволява моментните си нужди и толкова.
    Разбира се, има и такива, които предпочитат да омотаят момичетата в цели паяжини от лъжи, за да постигнат същия ефект. Това вече е глупаво и ненужно. Има много момичета, които също не търсят сериозни взаимоотношения, а само задоволяване на физическите нужди. Много по-добре е да се действа с такова момиче, отколкото да се замотава главата на друго, което лети в облаците и след първата среща започва да си представя сватбата.
    И спря да се върти за миг земята..

бахти монахините я се гръмнете ве всеки ще си зарибява колкото иска това не е ваша работа това че вас не ви поглежда никой не е наша работа

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Общо взето, според мен, си вдигат егото с мисълта, че са страшните "играчи" и могат да имат много, а "тъпите женски" не се усещат и вярват. Или трябва да си много комплексиран, или да си израснал в ужасна среда, за да ти се налага да се доказваш по този начин.
    И преди съм го казвала: много хора просто не разбират, че цаката не е да си с 15 наведнъж, а да си с една, но тя да е напълно задоволена и да не може да погледне друг. 10 пъти по-мъж е някой, който умее да задържи жена, да и бъде верен и да постъпва зряло, отколкото някой, който ги сменя нон стоп, върти ги и не влага нищо. Тях последните аз ги слагам в категория "Пикльовци".
    +1 абсолютно )
    Ако тези които ми говорят за гърба знаеха какво мнение имам за тях .. щяха да говорят още повече .. !!! =]]]

Повече от фен Аватара на antineutral

:)

Въпрос на свобода на избор. Напълно съм съгласен с PinkPan7her, xoxi и Irti. Твърде стереотипно ми се струва да се мисли, че някой става за нещо и не пращи от комплекси само ако се задява с един-единствен/а, а други момичета/момчета, не съществуват, или по-скоро нямат право да съществуват за него. Хората са различни характери, един има нужда да отдава вниманието по един начин, друг- по други. Разминавания винаги ще има, но крайни изводи да се правят за тях просто е трудно.

Мега фен Аватара на Blab
    //в такива теми абсурдът с името на раздела и вписващите го е пълен:Д

Супер фен Аватара на fenasf
    Много добра стратегия си е даже. Никога не слагай всичките яйца в една кошница.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

не обичам и не искам да пиша негативни мнения, но за да ти е по-леко в живота, отрано трябва да свикваш на огромни дози цинизъм. просто огромни. и от самия живот, и от противоположния пол, и от пишещите тук отракавеляци.
    just sayin'
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Авторке яд те е на теб,че не си предпочетената спряму другите момичета или те яд на мъжете,че имат право да правят избор.Хората преди мен ти го написаха,той не се обвързал с теб за да спазва някакъв морал и строго поведение,опознавал е всички кандидатки и си е направил избор.Ще си патиш ако сега не разбереш,че ти трябва да си единствената на едно момче особено още преди да има каквото и да обвързване.

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    За к'во да я е яд на себе си? Пфф ставате смешни. Всеедно аз да се възмотя на 12 годишно курве - к'во яд ме е, че не съм 12 годишно курве ли? Боже... Има всякакви индивиди.
    А относно възмущението на авторката - свиквай. Има всякакви хора. Всеки прави нещо, което му помага да задоволи нуждте си. Пък дали от комплекси, дали за да си докажат, че всъщност ги бива - к'во ти пука?
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Повече от фен Аватара на Meoww
    Слава? Слава на плейбойчета? Повръща ми се от такъв тип мъжленца, толкова са жалки и еднотипни...

Мда ..супер яко се вързах с една такава..много яко ме заряза .. Пък после ние сме били гадни, аре моля ти се..

Мега фен
    Да, нормално е. Нормално е и ще бъде, защото, например, едно момче върти 4 момичета, а същевременно че поне три от тези четири момичета въртят още най-малко по три момчета всяка.

Не винаги вината е у момчетата.

А освен това нали така е модерно да се пише напоследък във форума: когато някой пич се филмира, какво му казваме всички ? Казваме му да не тича само след неговата любов на всички времена, ами и да се занимава паралелно с други момичета, главно, за да не си мисли избраницата, че целият свят се върти около нея, и второстепенно, за да не си омръзнат. Като се пише това нещо периодично, после ще следват и такива теми... вярно е, че е тъпо и неприятно, но от друга страна е факт....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си