- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво печелят с това?
За каква любов говорите само не ми става ясно. Вие с първото "Здравей" ли се влюбвате? Нали преди да се породят някакви чувства първо трябва да се поопознаете малко. А това най-често се случва докато се "занимаваш" с някого.
Флирта и "зарибявките" са начините да се запознаваш с различни хора, направили ти впечатление на пръв поглед, да ги опознаеш малко, да видиш има ли ответен интерес и евентуално след това, ако са се породили чувства, различни от "симпатичен/на ми е", да преминете към по-задълбочени отношения и евентуално връзка. И докато търсиш човека, към който ще се породят такива чувства, се "занимаваш" с всички, които поне малко са ти харесали.
Но може би вие, с "романтиката в душата", се влюбвате още преди да му знаете името на въпросния индивид и очаквате с поканата за кафе да ви се врече във вечна любов. Еми, съжалявам, ама не става така. И докато не излезете от приказните си мечти ще се възмущавате от реалния свят. Защото не всичко е такова, каквото го виждате в сапунките и холивудските бози.
Айде, сега очаквам някой философ, без реална връзка зад гърба си, да започне да ме поучава що е то истинска любов и как аз понятие си нямам от нея.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote