Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
Мисля си, че всеки, който въобще прави крачки към някое момиче (1 от момичетата без значение печеливша или не) би следвало поне мъничко да я познава и да има най-обща идея какво представлява. И на мен лично би ми било ужасно обидно да знам, че още от началото не е имал вяра в мен поне дотолкова, че да не си търси още 10 алтернативи (без никакво значение дали съм спечелила или не). Това освен неуважително, звучи просто тъпо. Да не би срещането на подходящ човек до теб да е кастинг? Това може да важи само за хора, които въобще не плануват да останат заедно или поне да опитат, а само си запълват времето един с друг, с мили думички, колкото да има тръпка.
Принципно съм съгласна с теб. Точно затова в началото на темата попитах какво разбира авторката под "зарибяване". Ако се разбира целенасочени опити да спечелиш момиче (каквото значение мисля, ти влагаш) то съм съгласна с теб. Но ако "зарибяването" е чисто и просто флиртуване и закачки с хора от противоположния пол (каквото значение аз влагам в израза) тогава преувеличавате.