Така, искрено ме разсмя, благодаря, за което. Или нещо не се разбираме, или говорим за различни неща. Тъй като поста ти е изтъкан от нападки към мен ще отговоря конкретно на всяка една.

Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
1-во аз не си падам по момченца от тоя тип, че да ми пука дали ще ме огрее от тях или не.
Защо си мислиш, че съм имала теб предвид? И какво общо имат твоите предпочитания с темата, която разискваме?
2-ро аз се запознавам с някой, защото ми е симпатичен и не се свалям още на 1-вото виждане, а чакам да си поговрим и да станем приятели - пък догава ако се породят по-силни чувства, насочвам интереса си изцяло към него. Никога не се запознавам с някого с цел да се гаджосаме или да "опипам почвата". Това че ти възприемаш запознанствата като опипване на почвата - не означава, че всички го правят и че всеки си гради запознанствата и контактите около това, кой става за гадже и кой - не.
От къде тези генерални заключение за моята скромна личност? Описах въпросното "опипване на почвата" като едно от възможните проявления на случая, който дискутираме, а именно - Защо някои хора се занимават с няколко човека от противоположния пол едновременно. Кой как възприема запознанствата е иррелевантно. И все пак ти успя някак си да ме сложиш в категория без ни най-малко да ме познаваш.
3-то не казвам, че е лошо да се сваляш на момчета докато си харесаш някого - просто не е моята логика и не одобрявам тази показност, защото никой не го прави така, както ти явно си мислиш. Познавам доста момчета и момичета, които правят точно това - свалят се с безброй момичета с цел, да докажат колко яки и готини са - инфантилна и глупава постъпка, но ако на теб ти допада мен не ме бърка.
Това, че в твоята среда ситуацията е такава, не значи, че "никой не го прави така". Моите познати пък (щом ще даваме такива примери) не се доказват чрез свалки. Но и това няма връзка с темата. Тук отново ми лепваш някакви предпочитания, които не знам някъде да съм изразявала.
4-то Това, че харесваш някой в никакъв случай не означава да живееш в манастир. Но примерно, както често съм наблюдавала и се случва. Човекът който харесваш да присъства в същата стая като теб, а ти да се сваляш на няколко момчета и да флиртуваш с всички (това какво е? едва ли го правиш, за да опипаш почвате при все че вече си си набелязала някого)
Тук описваш типично лапешки изпълнения, целящи предизвикване на ревност у обекта на желание и "вдигане на акциите". Често използван похват особено сред момиченцата, изживяващи се като "вървежни". Това и аз не го одобрявам, защото според мен ако наистина харесваш някого няма да вършиш подобни глупости. Според мен подобни кифлички просто търсят внимание. Ако мнението ти се крепи изцяло на подобни изцепки вече разбирам защо реагираш така.
5-то Аргументът "не ви е огряло и светът ви е виновен" е признак, че и ти не знаеш какво да кажеш. СУпер глупаво е, когато някой не е на твоето мнение и ти си се изчерпал с аргументите и доводите да го обявяваш за "комплексар" "тъпанар" и т.н. По-добре си замълчи или намери достоен аргумент. Защото "Ти си комплексар, за т'ва не ти харесва" не е никакъв аргумент и изобщо не е достоен отговор в този разговор.
Това не беше аргумент, а отговор на твоето "Айде представи си, че...", което отстрани звучи точно като оплакване от ощипана госпожица, че тя си е харесала някого, пък той нея не. Думата "комплексар" не съм я използвала в отговорите си, отново не знам защо ми приписваш някакви неща.

Общо взето няма да е зле да се научиш (да, този път се обръщам конкретно към теб) да водиш дискусия без да нападаш опонента. Опитите ти да ме вкараш в някакви категории не подкрепят тезата ти, напротив. Ако беше се изразила в по-спокоен тон можех даже да се съглася с теб по някои точки. Не е хубаво да приемате толкова навътре чуждото мнение.
Айде, със здраве.