- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво печелят с това?
Ахахаха...
Защо реши, че съм го взела навътре? Само давам пример със себе си. От къде реши че те нападам? Господи явно ти взимаш всичко навътре. Както забелязваш не се опитвам да се защитя, само споменх, че мнението ти, че съм ощипана госпожица, защото не ме е огряло е глупаво - след като аз просто защитавам друга гледна точка от тази, че авторката е комплексирана от това, че някой не я е избрал пре достаналите, както намеквате и направо казвате. И давам примери. Това че си решила, че те нападам си е лично твой проблем. Много съм си спокойна и безразлична към твоите нападки към мен.
Също така "Предсатави си че..." беше похвад с който се опитах да покажа друга гледна точка на "жертва" след като авторката се чувства като такава. Това че давам пример със себе си е, защото не виждам смисъл да намесвам бай Генчо и Пенчо. А ти чисто и просто даваш повод, да си вадя подобни изводи за теб. В случаят ти го обърна на лични нападки, след като аз говоря чисто теоретично.
А и сама каза, че защитаваш това мнение и аз го оборвам с каквото сметна за добре. Не знам къде видя агресия, злоба или неспокоен тон - това че ти си неспокойна и раздразнена - съответно си го прочела в такъв тон пак е твоя грешка. Не знам от кога спорът трябва да се води на такова ниво, че участващите да взимат присърце мнението на някакъв непознат, вместо чисто и просто да водят повърхностен спор с приятелски чувства и в крайна сметка да помогнат на някой и да стигнат до някакъв консенсос.
Ето аз като възпитан човек, се извинявам, че не си разбрала тонът и казаното от мен.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "