- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво печелят с това?
Аз имам само един въпрос, надявам се някой да ми даде неидиотски отговор на него :
К'во правим тия, които не искаме любов/връзки.. etc ? Или не може да не искаме връзка и това е супер изродско. Аз не виждам нищо лошо в това. В крайна сметка всеки да си гледа неговата паница, к'во сте тръгнали да коментирате кой к'во правел, как и защо. Всеки има право на избор. Друг е въпроса по какъв начин го възприемат отделните личности.
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 01-09-2012 на 11:18
Ти изобщо не разбра какво исках да кажа, ще се опитам да го кажа по-разбираемо.
Авторката обяснява за това как едно момче "зарибявало" по 34895743857849 момичета на един път и това било супер смотано, идиотско, подло и не знам си какво още. И защо това дадено момче прави това, ако наистина харесва само едно момиче. Ми аз не познавам човек който да харесва само един индивид от противоположния пол и да ходи да "зарибява" още 5 да речем (като не броим лапетиите, които си мислят, че по този начин предизвикват ревност у "желания"). Те тия които зарибяват по пет наведнъж те не харесват никого, те искат само секс. Окей, човека не иска връзка иска секс, нима това е лошо ? Това е нещо напълно нормално и човешко. И след като авторката иска "любов" и "връзки" (или поне така разбирам написаното от нея), вместо просто да отсвирва такива "субекти" тя тръгва да реве и да обижда какви боклуци били. Еми... айде моля ви се, това са глупости. Що гледате само в едната посока?
А колкото до това което ти казваш - "не се занимавайте с момичета", аз не съм казал, че не искам примерно да съм с някое момиче, аз просто не искам да имам "любовна връзка" която рано или късно (просто на този етап от живота ми) ще приключи. И въпроса - защо да не се занимавам (Аз или всеки друг който по една или друга причина не иска връзка. Било то момче, или момиче) с противоположния пол. Нещо не ти разбрах логиката.
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 01-09-2012 на 19:08
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"