.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не пишете в темата?
    Не се занимавате с момичета, а си гледате другите неща?

Сериозно, не разбирам какво прави тоя въпрос в темата.
    Ти изобщо не разбра какво исках да кажа, ще се опитам да го кажа по-разбираемо.
    Авторката обяснява за това как едно момче "зарибявало" по 34895743857849 момичета на един път и това било супер смотано, идиотско, подло и не знам си какво още. И защо това дадено момче прави това, ако наистина харесва само едно момиче. Ми аз не познавам човек който да харесва само един индивид от противоположния пол и да ходи да "зарибява" още 5 да речем (като не броим лапетиите, които си мислят, че по този начин предизвикват ревност у "желания"). Те тия които зарибяват по пет наведнъж те не харесват никого, те искат само секс. Окей, човека не иска връзка иска секс, нима това е лошо ? Това е нещо напълно нормално и човешко. И след като авторката иска "любов" и "връзки" (или поне така разбирам написаното от нея), вместо просто да отсвирва такива "субекти" тя тръгва да реве и да обижда какви боклуци били. Еми... айде моля ви се, това са глупости. Що гледате само в едната посока?

А колкото до това което ти казваш - "не се занимавайте с момичета", аз не съм казал, че не искам примерно да съм с някое момиче, аз просто не искам да имам "любовна връзка" която рано или късно (просто на този етап от живота ми) ще приключи. И въпроса - защо да не се занимавам (Аз или всеки друг който по една или друга причина не иска връзка. Било то момче, или момиче) с противоположния пол. Нещо не ти разбрах логиката.
    Последно редактирано от IseeDEADbodies : 01-09-2012 на 19:08
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Не разбрах защо всички го разбраха така, че аз съм зарязаната, че аз съм една от всичките???
    Просто се възмущавам на това..
    Окей.. тва си е вашо мнение, че е нормално и прочие .. то може да е нормално за повече, но за мен е отвратително да лъжеш няколко човека наведнъж..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Хаха, тая тема ме подсети за Джоуи от "Приятели", където ги забиваше по 4 - 5 наведнъж със знаменитата фраза "How you doin'?" .
    Сега сериозно, според мен това е доста подло и не е етично.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Виж сега, ако е придружено от лъжи - не е нормално
    Не ме разбирай погрешно.

Абе цялата работа се състои в това, както някой каза по-горе, че всеки гледа собствената си паница и дори без да искаш, можеш да нараниш или засегнеш отсрещния човек. Колкото и вървежна да е тая тактика с резервите, не е нормално да сваляш (не говорим за свалка за една вечер) пет момичета наведнъж. Все пак можеш да попаднеш на по-чувствително момиче, което те е харесало много (не казвам влюбило) и тогава ситуацията става неприятна за нея. Но пък всяко зло за добро са казали хората.
    Аз лично не съм от най-чувствителните хора, но няколко пъти ми се е случвало едно и също нещо. С някое момиче се зарибяваме в дискотеката. Почват се едни страстни танци и целувки като мечка ми се нахвърля и не ме оставя да си пийна малко от чашката и си викам край, стана работата На другия ден не се чуваме, на по-следващия и звъня, почва да се крие от мен. Излизам вечерта, нашето момиче се сваля с друг, по-късно започват да се целуват, а след няколко дена се сваля с трети. Е честно казано не ми пука и грам, ама какви са тези простотии. За мен това са хора, които не знаят какво искат не само в любовта, а и от живота. Ето затова не обичам такива личности, като си харесаш някой, приковаваш вниманието си изцяло към него, а не да се правиш на големия пич, защото си личи от 2 км, че акълът му е на 12 годишен.
    Последно редактирано от modjodjodjo : 01-10-2012 на 00:33

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    но за да ти е по-леко в живота, отрано трябва да свикваш на огромни дози цинизъм. просто огромни. и от самия живот, и от противоположния пол, и от пишещите тук отракавеляци.
    just sayin'
    Да вървиш сам срещу света, срещу вече изградената система си е, ако не загубена кауза, то доста трудоемко за сам човек, но не е невъзможно. Започни с това, да подбираш хората в обкръжението си. сА не че нещо, наистина има супер глупави, повърхностни и лицемерни хора, но за да срещаш през живота си само такива, значи проблемът е в теб. Искаш нещо определено, търсиш го(на правилните места, по правилния начин) и го намираш. Друг е въпросът, че за да узрееш емоционално за истински ценното, трябва да минеш през доста перипетии преди това, да се бориш, да защитаваш искането си, да опознаеш различни типажи хора и да се адаптираш в различни ситуации, за да успееш да разшириш мирогледа си достатъчно, за да оцениш точния, твоя човек сред тълпата, когато му дойде времето.

Не мога да виня хората, които излизат с по 3-4-5 човека паралелно, докато изберат. Времето е прекалено ценен, ограничен ресурс, че да се хаби. Рядко ти прехвърчат пеперуди в стомаха от първия момент, когато срещнеш някого, а и обикновено това чувство трае кратко и не дава гаранция, че нещата ще се развият по благоприятен начин и че ще бъдеш наистина щастлив. Трябва да срещнеш някакъв уникално интересен човек, че да успееш да го поискаш на мига и с едно щракване на пръстите да решиш, че да, той е и това е - нямаш нужда да срещаш други жени/мъже повече, този е това, което си търсил досега и прочее. Не се случва често, а когато се случи, обикновено е продиктувано от прекалено произвеждане на хормони за минута, които заглушават реалната преценка.
    Другото - т'ва са пубери, бе душицо. К'во очакваш в една такава отвратителна възраст, в която малцина знаят какво и кого точно искат, и хормоните им бушуват?
    Главно си мисля, че не можеш да преценяваш хората и затова изпадаш в такива патови ситуации, ама то иначе няма как да натрупаш опит.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си