.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

със зинерит съм пробвал ... а тия "комерсиалните" garnier и тем подобни простотии дето ги рекламират по телевизията не са за мен,понеже ми влошават състоянието

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от SeXBeginner Виж мнението
    със зинерит съм пробвал ... а тия "комерсиалните" garnier и тем подобни простотии дето ги рекламират по телевизията не са за мен,понеже ми влошават състоянието
    На мен лично точно Garnier 3in1 ми помага доста... Но ефекта се вижда след 3-4 път може би... На мен до сега той ми е помагал най-много от всичко, което съм пробвал.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Най- добре иди на кожен лекар. И аз имах същия проблем, след като ми предписа крем и пяна, с които да се мажа сутрин и вечер даде огромен ефект. Отиди и ти, няма нищо лошо. Всеки човек има различна кожа и по- добре не си хвърляй парите за всички глупости, които рекламират по телевизията. Аз си купувах всичко, което виждах и ефекта беше отрицателен. Ако пък не искаш да отидеш слагай само в/у пъпката паста за зъби ( не я премахва, а смалява малко и премахва зачервяването). Чувала съм, че и "Акне аут" помага, но не знам на теб как би ти понесло. Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си