Сложи лъжичка във фризера за петнайсетина минутки. После дръж лъжичката върху смучката. Няма да изчезне напълно, но ще избледнее.
И с какъв акъл си правите смучки? Толкова е грозно!
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
тва е уникално якууу уе баткооо, как няа си праим уааааааааа, ама мама да не видиии, че ше има пляс пляс![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Ами като не си я искала защо си позволила да ти я направят? Вършите детинщини, после се сърдите когато някой ви каже нещо.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
точно де, тва с лъжицата действа, само дето аз знам, че се търка смучката с нея.. еми занапред ще знаеш че смучките се виждат може би ?!
Офф, к'во нападнахте момичето ба*ти хората! Влезнала да се изфука, че имала смучка хахаха направо ме кефите.. То в тоя форум да не вземеш да попиташ за нещо бе! Ако става на въпрос всичко, което питат тук, може да се намери в google
Иначе както казаха по-горе, пробвай с лъжица![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Едно червено/розово/лилаво петно, кво толкова? Да не ти пука, ще ти мине, ама че глупости..
Стига сте нападали момичето, на някои хора кожата им е много чувствителна. На мен ми се получават буквално от нищото. Иначе нищо не помага особено. Мажи с коректор (тия цветните много помагат) и чакай да мине.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Чувала съм, че оцетът помагал за смучки, ама не знам к'во точно му се прави - сигурно се слага с памуче върху смучката. Иначе имаше едно лекарство, дето много помагаше, ама не помня как се казваше. Виж в гугъл.![]()
♫♪♫
This aftertaste is gonna break my heart
Feels like it's over before it starts ...
♫♪♫
Намерих го - хепароид^^ Купува се от всяка аптека![]()
♫♪♫
This aftertaste is gonna break my heart
Feels like it's over before it starts ...
♫♪♫
ееееееей голямо чудо, че пита пффф, аз на твое място бих пробвала и оцета и среброто и лъжицата за по-сигурно![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Просто я разтъркай с пръст (или със сребро, или с каквото си поискаш) и тя ще избледнее.