- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам гадже ... :D:D
Смятам да споделя нещо прекалено лично с вас. Тъй момиче съм, на 16 /казвам, щото ако не обясня тука ще има коментари да ме питат на колко съм, какъв пол а у/ .. и никога съм нямала гадже и не съм се целувала. Не съм някакъв аутсайдър, който с никой не говори. Нее, имам много приятели, и съм имала много поводи да мога да си хвана гадже, ама .. не се е получавало... Осъзнавала съм с годините, че ме е страх, но подяволите от какво може да ме страх?!? Не мога да си обясня. И така.. сега харесвам едно момче, една година по-голям от мене.Изглежда ми е, че е лошо момче, смисъл лошо не към дадено момиче, а към дадено общество. В едно училище учим, никога преди не съм го виждала, но беше ми писал във фейсбук /оуу тоя фейсбук... ако не беше той/ Писали сме си два-три пъти. Но... снощи му писах писахме си... не е такъв да ми дава игнор.. върви чата,, ама той не ми пише. Нито снощи, като влезна нито пък днеска. /надявам се да не се вкарвам в някакъв филм, който трудно ще излезна./ Мисля ся в понеделник да се оглеждам за него в училище и ако случайно да го видя / процента, който мога да го видя в понеделник е около 75%/ .. да го заговоря.. Та въпросите ми са : уместно ли е всичко това?!? Да не съм се целувала на 16-годишна възраст и да съм нямала приятел?!? И другият въпрос какво да правя с въпросното момче?!
" И другият въпрос какво да правя с въпросното момче?!"
Секс ?
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Според мен си е нормално да не си имала гадже... Така като гледам - явно знаеш какво да правиш. Заговори го - пък ако стане - стане. Ако не стане - не е дошъл края на света![]()
искам дъвка...
"уместно ли е всичко това?!?" кое по-точно.. това, че от 2-3 чата си мислиш, че работата е сериозна ли? ами не, не е 'уместно'
"Да не съм се целувала на 16-годишна възраст и да съм нямала приятел?!?" не смятам, че има някакво значение на каква възраст си за тези неща.. нда
"какво да правя с въпросното момче?" можеш да го риташ, да го буташ по стълбите, да му крадеш джобните, да го хапеш, да му даваш той да те хапе, да му обръснеш главата, докато спи... варианти много![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
винаги можеш да го помолиш за някакъв съвет за да го заговориш, ако не знаеш какво да му кажеш
Нали не мислиш, че тя знае т'ва как се прави?![]()
Иначе по темата - на тоя ненормален свят, всичко е нормално и уместно. А в твоя случай нищо нередно не виждам - има и хора на 20, дет' никога не са се целували и не са имали ник'ви връзки, че и на повече от 20 даже. Тоя твоя фейсбуковия едва ли е кой знае колко сериозен, ама ако ти го заговориш и покажеш интерес, може и да стане по-сериозен и да се получат нещата между вас. Ако пък не - здраве да е. Иначе за останалото не се тревожи - всеки си има първа връзка, първа целувка и прочее и не е толкова страшно. Ще ти се случи и на теб.Успех с момчето!
♫♪♫
This aftertaste is gonna break my heart
Feels like it's over before it starts ...
♫♪♫
Не е нормално, сигурно няма да можете да имате пълноценна връзка. Гадже трябва да си имала на 10 и да си се целувала по-рано от тогава, не може иначе![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Благодаря на всички, някои не толкова приятни и други приятни съвети, тенкс. Хубава ли съм?!? Не мога да се определя като грозна.. колко тежа?! има ли значение... висока съм 1.70, тежа 64кг. не съм от най-слабите, но не се мисля за дебела.Окей, мерси на всички. Ще видим какво ще правим в понеделник ;дд
Кой те пусна на компютър!? Толкова си неграмотна и се изказваш толкова тъпо и безсмислено, че ми се прииска да си заровя главата в пясъка като щраус! Ако въпросното момче не ти пише, сигурно е защото не вдЕва и думичка от това, което казваш! Мили боже как може да пишеш толкова неграмотно?
Цитирам"
Изглежда ми е, че е лошо момче
смисъл лошо не към дадено момиче
но беше ми писал във фейсбук
Но... снощи му писах писахме си... не е такъв да ми дава игнор.. върви чата,, ама той не ми пише (Как да го еба сте си писали, а той не ти пише?!)
надявам се да не се вкарвам в някакъв филм, който трудно ще излезна./
оглеждам за него в училище и ако случайно да го видя
ААА НА 5 ЛИ СИ?! Признавай!
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Да, има значение и при това голямо. Не се опитвам да се заяждам, но сама искаше отговор защо. Излишните килограми отблъскват всеки. Няма значение, че си свикнала да бъдеш в своята кожа и мислиш, че нямаш такъв проблем. Естествено, че е по-добре да не се самоизтезаваш поради подобна причина, но истината е, че причината никога не е в останалите. Подложи се на диета и, ако е успешно ще започнеш да получаваш истински комплименти (такива за външността ти). Знам, че за да се чувстваш комфортно ти се струва, че е "зряло" да приемеш подобно мислене за плоско и отблъскващо, но хората са повърхностни. Може би до сега да са гледали на теб като на добър човек/приятел, но не са оглеждали задните ти части с възхищение, в което се крие проблема да не си имала и да си нямаш и до момента половинка като връстничките си.
Предложи му да излезете на кафе...
![]()
![]()
![]()
![]()
ох не,това ме разби ;д особено - (Как да го еба сте си писали, а той не ти пише?!)
по темата: като го видиш ако ти дава игнор не се занимавай - тогава ще е от случките ''пишем си всеки ден ама на улицата не се познаваме'' .. щом изглеждаш добре и евентуално имате взаимни интереси (взаимно се харесвате) може да се получи,но не си давай празни надежди.. заговори го и виж как ще потръгне.. ако излезете виж дали ви минава добре времето докато сте заедно т.е. да няма случаи в които се чувстваш глупаво,не на място и т.н. и ако ви минава добре времето се взимайте ;д .. айде успех![]()
Ти пък какво и дрънкаш глупости и я вкарваш в още филми? -.- Метър и 70 и 64 кила прави ТМИ 22,15, което значи, че момичето си е в нормата. Да, не е клечка за зъби, ама в никакъв случай не е дебела. Да, важен е външният вид и тялото, обаче в нейния случай това не е проблем - изглежда нормално, има нормално тяло, харесва се, макар че не е идеалната, к'ъв е проблемът? о.О ...
♫♪♫
This aftertaste is gonna break my heart
Feels like it's over before it starts ...
♫♪♫
Авторката на темата ако иска квалитетен отговор да приведе темата си поне в разбираем за четене вид. Хем сме си писали, хем не дава игнор, хем не писал... честно казано, нищо не разбрах.Но... снощи му писах писахме си... не е такъв да ми дава игнор.. върви чата,, ама той не ми пише.
За външният вид може да поспорим. Ако обаче авторката даде снимка на нея и на момчето, което харесва, в последствие срещу 2,40 с ДДС ще може да разбере от форумното общество дали ще стане между тях нещо.
Срещу още 2,40 с ДДС може да се направи намеса в енергийното поле, благодарение на която процентите ще ударят тавана (сиреч 100%) и в Понеделник вече момчето само ще дойде и ще иска да станат гаджета...![]()
ако ти приемаш за ненормално да не си се целувала на 16, то и другите ще го приемат така. ако не го виждаш като проблем, другите няма и да забележат.
какво да правиш с момчето? отпусни се и се забавлявай! в никакъв случай не приемай нещата много насериозно. и не визирам само въпросното момче от темата, говоря по принцип. смело напред, няма нищо, от което да се притесняваш. :
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Еми то и аз искам - ама... ;D
I'm beautiful in my way....
еми отиди при него и започни разговорако не се сещаш за тема можеш просто да го питаш за някое домашно
но в никакъв случай недей да падаш на нивото на тези , които си качват голите снимки у FACEBOOK само за да им обърнат внимание и да се покажат с маминия сутиен с подплънките и току-що избръснатите с татковата самобръсначка подмишници
![]()