- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам гадже ... :D:D
аз съм на 15 и до преди 3 месеца също не се бях целувала и не бях излизала с момче. Колкото и нескромно да звучи съм прилично хубавка пък и висока и слаба, но все нещо не ми достигаше за да впечатля момчетата които харесвах. Освен това се страхувах от сближаване... не знам защо, може и да е от периода. Но сега излизам с едно момче, което ме разбира напълно. Честно казано някои момчета се чувстват горди че са "първото гадже" така, че няма защо да се чувстваш неловко!![]()
^ и аз такабих казала почти същото сега съм фрии и търся плячка
![]()
колкото до темата не се притеснявай ще си намериш половинката която искаш но да знаеш че няма да стане от първия път![]()
Facebook и Skype ако ги нямаше, надали повечето щяхме да си имаме гаджетаМисля че няма определена норма кога да се целуваш за първи път. Аз сега съм на 14 и първият ми път беше на рождения ми ден, когато ставах на 12 ;д Всеки си избира сам кога да е първата му целувка, когато е готов
Според мен не можеш да определиш дали едно момче става за твое гадже само от 3-4 чата. Заговори го в училище и ако видиш дали си допадате по характер може да го поканиш да излезете. От там нататък всичко ще тръгне от самосебе си
![]()
Анонимните гажохолици... ммдам
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Благодаря на всички позитивни съвети. Йеп,. утре мисля да го заговоря и ако ми допадне, ще му предложа да идем на кафе след училище. ^^ Отново ви благодаря супер много!! :**
Ама ТМИ е "телесна маса индекс", а не процент подкожни мазнини. И се изчислява по ей тоя начин - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%...B0%D1%81%D0%B0![]()
Сори за оф-топика.
♫♪♫
This aftertaste is gonna break my heart
Feels like it's over before it starts ...
♫♪♫
ся, вижда се, че 50% от тоя форон са сингъл и яко са тръгнали на лов, ама не си го признаватаз викам да направим една важна тема - направо за запознанства. ко да се тормозим
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
@ICanSeeTheFireBurning, ясно ми е, просто % подкожни мазнини дава по-добра представа за фигурата.
Към останалите, рано ви е още да ме учите кое как изглежда.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
по принцип за момичетата трябва да е ръста - 110 .. т.е. 170 ако беше 60 кг. щеше да е по-добре.. поне така знам,а за момичета,които спортуват килограмите са още по-надолу .. а и всички да се съгласим,че на всеки различно му личат.. може костите и да са тежки примерно..
Напълно нормално е : ) Та ти дори не можеш да пишеш грамотно,а за гаджета да мислиш....По-добре си хвани някой онлайн приятел. То и без това сигурно прекарваш 80% от времето си в нета ....![]()
--------------------------------------------------------
Изглежда, че зрели брадясали мъже се държат като тийнове.................
BlueFace : "Напълно нормално е : ) " Kъде е точката ?
В българските форуми много се критикува грамотността![]()