.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    аз съм на 15 и до преди 3 месеца също не се бях целувала и не бях излизала с момче. Колкото и нескромно да звучи съм прилично хубавка пък и висока и слаба, но все нещо не ми достигаше за да впечатля момчетата които харесвах. Освен това се страхувах от сближаване... не знам защо, може и да е от периода. Но сега излизам с едно момче, което ме разбира напълно. Честно казано някои момчета се чувстват горди че са "първото гадже" така, че няма защо да се чувстваш неловко!

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ^ и аз така бих казала почти същото сега съм фрии и търся плячка
    колкото до темата не се притеснявай ще си намериш половинката която искаш но да знаеш че няма да стане от първия път

Facebook и Skype ако ги нямаше, надали повечето щяхме да си имаме гаджета Мисля че няма определена норма кога да се целуваш за първи път. Аз сега съм на 14 и първият ми път беше на рождения ми ден, когато ставах на 12 ;д Всеки си избира сам кога да е първата му целувка, когато е готов Според мен не можеш да определиш дали едно момче става за твое гадже само от 3-4 чата. Заговори го в училище и ако видиш дали си допадате по характер може да го поканиш да излезете. От там нататък всичко ще тръгне от самосебе си

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Анонимните гажохолици... ммдам
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Благодаря на всички позитивни съвети. Йеп,. утре мисля да го заговоря и ако ми допадне, ще му предложа да идем на кафе след училище. ^^ Отново ви благодаря супер много!! :**

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Момчетата не харесваме доста момичета, които са "в нормата". 64 кг на 1.70м е прекалено, нормалното е ~16% подкожни мазнини за момиче, красивото е към 11-12%.
    Ама ТМИ е "телесна маса индекс", а не процент подкожни мазнини. И се изчислява по ей тоя начин - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%...B0%D1%81%D0%B0

Сори за оф-топика.
    ♫♪♫
    This aftertaste is gonna break my heart
    Feels like it's over before it starts ...
    ♫♪♫

anonymous708973
    Guest
    Момчетата не харесваме доста момичета, които са "в нормата". 64 кг на 1.70м е прекалено, нормалното е ~16% подкожни мазнини за момиче, красивото е към 11-12%.
    Не знам дали говорим за едно и също нещо, но процентът за жена варира между 17 и 25. 11-12 е пълен абсурд. Иначе и на мен 64 кг ми се виждат доста за 1.70.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ти не си добре. Красиво към 11%? Тя ще е жив скелет. Ужасни представи за красиво имаш.

Но иначе съм съгласна. 64 кг са множко за 170.

ся, вижда се, че 50% от тоя форон са сингъл и яко са тръгнали на лов, ама не си го признават аз викам да направим една важна тема - направо за запознанства. ко да се тормозим
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на Chacho
    @ICanSeeTheFireBurning, ясно ми е, просто % подкожни мазнини дава по-добра представа за фигурата.

Към останалите, рано ви е още да ме учите кое как изглежда.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Banned Мега фен
    по принцип за момичетата трябва да е ръста - 110 .. т.е. 170 ако беше 60 кг. щеше да е по-добре.. поне така знам,а за момичета,които спортуват килограмите са още по-надолу .. а и всички да се съгласим,че на всеки различно му личат.. може костите и да са тежки примерно..

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Напълно нормално е : ) Та ти дори не можеш да пишеш грамотно,а за гаджета да мислиш....По-добре си хвани някой онлайн приятел. То и без това сигурно прекарваш 80% от времето си в нета ....

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Аз пък искам Порше, и к'во ?

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    и аз искам

Изглежда, че зрели брадясали мъже се държат като тийнове.................
    BlueFace : "Напълно нормално е : ) " Kъде е точката ?
    В българските форуми много се критикува грамотността

Супер фен Аватара на HolyShit
    Мисля,че е около 20-25% подкожни за жени и 10-12 за мъже.

А иначе по темата: Най-лесният вариант..Казваш му на ушенце"ела в тоалетната ти напря една свирка" нема да откажи спокс..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си