Смятам да споделя нещо прекалено лично с вас. Тъй момиче съм, на 16 /казвам, щото ако не обясня тука ще има коментари да ме питат на колко съм, какъв пол а у/ .. и никога съм нямала гадже и не съм се целувала. Не съм някакъв аутсайдър, който с никой не говори. Нее, имам много приятели, и съм имала много поводи да мога да си хвана гадже, ама .. не се е получавало... Осъзнавала съм с годините, че ме е страх, но подяволите от какво може да ме страх?!? Не мога да си обясня. И така.. сега харесвам едно момче, една година по-голям от мене.Изглежда ми е, че е лошо момче, смисъл лошо не към дадено момиче, а към дадено общество. В едно училище учим, никога преди не съм го виждала, но беше ми писал във фейсбук /оуу тоя фейсбук... ако не беше той

/ Писали сме си два-три пъти. Но... снощи му писах писахме си... не е такъв да ми дава игнор.. върви чата,, ама той не ми пише. Нито снощи, като влезна нито пък днеска. /надявам се да не се вкарвам в някакъв филм, който трудно ще излезна./ Мисля ся в понеделник да се оглеждам за него в училище и ако случайно да го видя / процента, който мога да го видя в понеделник е около 75%/ .. да го заговоря.. Та въпросите ми са : уместно ли е всичко това?!? Да не съм се целувала на 16-годишна възраст и да съм нямала приятел?!? И другият въпрос какво да правя с въпросното момче?!