- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- хохоо^^ нова 'personal' тема ...
пък аз съм добър слушател (в случая четец), така че не виждам какво ти пречи да споделиш... нда !! ии да, по принцип цял ден мрънкам, че ми се спи, но това си ми е основно състояние, наред с глада и с това, че винаги ме боли нещо![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
еми имал съм случки да изляза с чехли от вкъщи също така и с пижама, а съм имал случай и да съм обул гащи който преди това са били цепнати ;д ей такива нещасега ти ги казвам най-накратко
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
... аз на това му викам навици... гладна съм, а няма кой знае какво за ядене вкъщи.. кофти
![]()
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
сигурно има, но ти си капризна ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
така е... май ще се примиря с последната ореховка, която си я пазех за утре, но не мога да и устоя... тя просто крещи: "изяж ме... знам, че ме искаш"
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
плашиш ме с тея "крещящи" ореховки хД
sapphire5![]()
спокойно.. до 5 минутки ще съм я елиминиралабтв, забравих да се похваля.. от вчера официално съм член на екипа за училищния вестник.. някакъв европейски проект финансира разни такива неща.. ще си имаме и радио и театрално студио.. яко! .. и като започнем със сериозната работа ще ни дадат флашки.. радвам се, защото не мога да си намеря моята
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
как намираш време да се занимаваш с тва ;д а немаше ли да ставаш в 21:30![]()
sapphire5![]()
да си лягам в 21:30 .. може да се направя на бухал още половин час... имам твърде много свободно време сега и се мъча всячески да си го запълня .. баскета не ми стига а и май ще се отказвам от него.. а сега си търся вдъхновение за нещо ново.. преди като нямах какво да правя си рязах косата, но сега не остана много и трябва да намеря алтернативен заместител на това занимание ...
всъщност отивам да спя.. лека ти нощ и да сънуваш как Чарли Шийн се завръща като Вейдър в two and half men *онова спящото*
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
;дд можеш да си избереш друг спорт, лека и на теб![]()
sapphire5![]()
^хаха! ... единствения друг спорт, в който ми върви е федербала..
тамм.. днес имахме нов даскал по изобразително, и май е готин... няма да ми създава ядове... имам 6 по информатика, 'шот съм пич
.... сутринта ми се беше наводнила стаята, но сега е добре(с хавлии по ъглите и всички мебели струпани в средата, но добре) ;д .... най-накрая набих Иван(не го набих, но го ритах много и май симулираше, че го боли по едно време)
.... хм, сега трябва да поставя мебелите по местата им докато сестра ми не се е върнала.... а да, гледах един филм с пингвини и Джим Кери ;д .. биваше
![]()
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
http://www.youtube.com/watch?v=5iWxD0GZVVk&ob=av2e яко яко яко!!едно такова лятно..
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
как си пишеш сама ;д
sapphire5![]()
^ми да ;д ... на мен не ми е проблем да общувам със себе си като няма с кой друг... тази вечер ще си легна към 22:00 или маалко по-късно :д утре, нищо че е събота, пак ще ставам рано.. не е никак яко!
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
и аз към толкова ;дд ние сме ранобудни ;д
sapphire5![]()
обаче в неделя смятам да спя поне до 2 след обяд, както обичам... студено ми е, спи ми се, косата ми стърчи като на Чичко Тревичко, още ме боли крачето и ... оф не мога, без да се оплаквам една вечер.. колко досадно същество съм
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
сестра ми снима снимки.. колко странно..... чудя се, дали да не си направя косата 1ви-2ри номер.. така и така е къса, поне да я изравня :д .. ии да я боядисам синя на лилави кичури
.. пф, определено имам нужда от сън, макар че идеята не е никак лоша!! ;д
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
охоупп.... отивам да сънувам^^ най-вероятно пак ще е някоя психарщина, както всяка вечер.... когато спя имам много развинтено въображение ... и в повечето случаи някой умира по мега психарския начин... ако можех да си заснемам сънищата щях да имам сериозна кариера в Холивуд.... лека нощ : )
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
тази ме радва ;д http://vbox7.com/play:3845aef32a
sapphire5![]()
ХИМНАChevy-то дали и той не реди
Последно редактирано от NightGuardian : 02-18-2012 на 09:26
днес сестра ми ме повали в снега ;д беше забавно... реших, че утре ми се ходи на Витоша, обаче всички мрънкат, че щяло да е студено и прочее оправдания .... на някой от вас да му се ходи утре да се правим на бели мечки?![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
аз съм си цяла мечка.....![]()
sapphire5![]()
е да, ам не си бяла мечка!! ... искам някой да ми нарисува сова с цайси :д .. мога и сама да си нарисувам совата, ам цайсите не ми се получиха![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
неее, мече съм![]()
sapphire5![]()
нещо като pedobear ли?... сега отивам да се чипуря и да обмислям плановете си за близкото бъдеще :д ... *няма ме вече* : )
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out