- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- хохоо^^ нова 'personal' тема ...
Напоследък всичко е срещу мен....////
Сега исках да си влезна с другия рег,ама явно сайта си има друго мнение.....////
FAQ...////
Роси![]()
![]()
Адашчето![]()
![]()
Sunshinebabybyy
Nirvana13
![]()
Novasum
![]()
ruth
![]()
![]()
...........................................
I’ve got Gucci’s on my feet
Diamonds on my neck
Diamonds on my wrist
Bitches on my dick
But y’all already said that
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
хм, лекичка^^ утре ще ви разказвам колко много нещица си харесах от намаленията в мола(звучи хипер зле, казано от човек като мен, но все пак да не забравяме факта, че мама ме е родила женско :д) ....
*спя*спя*пия вода*спя*
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
ауууу, мога ли да пишкам на твой терен ?![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
хДД аз пък играя Heroes III !
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
а врътвала ли си тройката ?
sapphire5![]()
йъп, ам преди доста време ...
замислих се, защо хората трябва да са толкова ограничени и да смятат всяко различно нещо за неправилно.... и кой по-точно определя, кое е правилно и кое не е... защо трябва да се държим така, както другите искат.. да казваме това, което се очаква да кажем, за да запазим добрия тон... обществото смята, че би било по-добре прието да сме еднакви, отколкото да имаме собствена гледна точка за случващото се около нас.. не искам да съм част от това общество!!
пф.. мога да напиша бестселър на тази тема, но засега ще я подгрявам в няколко поста в 'personal' темата ми ^^
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
то всеки като питам казва да, ама тя си е доста дълга и трудна ;д играя я от 2-3 месеца може би, и съм на последния куест ли да го кажа на shadow of death а той има бая мисии ;с
sapphire5![]()
нда.. дългичка си е .. аз я играх преди 3-4 години и мисля, че имах останали незавършени няколко куеста.. и после реших да видя как е четворката.. ем не ме радва нещо.. може би, защото си бях свикнала с графиката на тройката.. пък и ми е странно да играя компютърна игра на български![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
4 има ли я на бг ? аз нямам нищо протиш да почна и 6ама искам да мина първо 3, така и така съм почнал ;д леко по леко се надявам да я мина до лятото ;д ама само се надявам
![]()
sapphire5![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
та.. обществото е една от институциите, които имат за цел да ни възпитават и да ни изграждат като личности... но още от малки, то ни учи, че трябва да се справяме с нещата по един и същ начин, да се държим по един и същ начин и ако случайно някой смее да се различи по нещо, обществото го принуждава да се превърне в поредни клонинг и да убие частицата у себе си, която го прави уникален....
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
като знам още колко мисии ме чакатще ми трябва подкрепление
![]()
sapphire5![]()
аввв.. направих мега яката снимка и естествено я качих в tumblr .. :3
все още ме боли главата... а пък утре е събота!
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
i'm here да ви кажа лека нощ...
а сега вече i'm not here ^^
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
oooooo лека ;д
sapphire5![]()
баа... нямам идея дали днес е събота или неделя... сутринта се събудих в 8:00, скарах се със сестрата, пак заспах и се събудих преди около половин час... и сега не знам да уча ли, или не... не, сериозно, събота е, нали?![]()
тц.. писна ми от това а-социално ежедневие, ам няма как, при положение, че повечето ми приятели са такива.. а как ми се излизаше точно днес.. ам пък и нямам пари, така че, нямам право да се оплаквам... о, да, трябва да ходя за хляб.. fuck!!
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
хаха, хляб и сол!![]()
sapphire5![]()
^колкото толкова :д ... разбрах!! събота е .... сега си тегля Тhe Wash.. не знам направо, как не съм го гледала досега, имайки се в предвид актьорския състав... навън времето е мега якото.. на някой да му се разхожда из борисовата? .. хм?
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
саундтрака и филма са много добри
и за от времената когато се знаеше ,че Бъста ги реди толкова многоНе спира
. А не сега да се кефят на Look At me now , защото е тук направо в най-голямата си сила май ! Абе какво да кажа , всеки уважава Бъста
Последно редактирано от NightGuardian : 02-25-2012 на 14:11
йеп.. тъкмо проверявах саундтрак-а в тубата.. от много време не си ми уважавал темичката :д .. наистина им се чудя на някои хора, които започнаха да слушат Busta след тази песен(look at me now).. пфу!
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
абе ти не си ли четеш лс-та ;д
sapphire5![]()
аз ли? ... ватевър.. ето тази>> http://www.youtube.com/watch?v=1RLspLOqnQI << песен сега я слушам иии... пак ще я слушам :д .. имам доста големи очаквания за филма, ам чакам сестра ми да излезе, за да мога да си го гледам на спокойствие
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out