- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- хохоо^^ нова 'personal' тема ...
ко стаа мушмороциии
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
пия сутрин обед и следобед
иначе днес май е байрам, докато ида до магазина ми напълниха джоба с бонбони :Д
слуша ми се някоя хубава песен ама нз коя, която и да пусна ми омръзва още в началото. бахти тъпото е да нямаш желание за абсолютно нищо
и на мен днеска ми е толкова тъпо... напълнихме темата с негативизъм ... и все още се чудя какво да правя... а ти как успяваш да пиеш толкова кафета.. аз пия толкова кафе за 1 месец.. да не говорим че е 3в1![]()
не съм чул неска ходжата да се пропява
иначе съм файн и тинг
Законът е закон,
но той врата в полето е
им нот шуър
Законът е закон,
но той врата в полето е
миналото лято го превърнах в гаден навик, ама нямах избор :Д
де а нам , някво ми е шантау неска... както и да е
Законът е закон,
но той врата в полето е
Oy7ofCon7roL кой набор си Ве :Д ти си от старата школа май :Д
аз ви оставям... почти реших какво да правя
nqmaznacheniee от старата школа съм щом помня корекомите и милиционерите, смътно, но ги помня
Законът е закон,
но той врата в полето е
http://www.youtube.com/watch?v=Jq6it7Zv538
тея "доброволни застраховки" помниш ли ги![]()
помня ги, аз тогава вече бях по голям, даже на един комшия, дето е няколко етажа по надолу от нас му взеха джипа тия застрахователи, не искал да го застрахова и му се обадиха къде да го остави![]()
Апък на един френд на тяхните му са се обадили и той да остави колата някъде си ама ония не щяли да я дават и баща му и чичо му стояли ч седмица денонощно на смени с пушката на прозореца хахах ама им се разминало де
Луди времена жалко, че не съм бил по-голям тогава
Законът е закон,
но той врата в полето е
Законът е закон,
но той врата в полето е
Законът е закон,
но той врата в полето е
аз винаги съм искал да преживея тези времена и да усетя тръпката. Не, че не съм с лошо мнение за тези боклуци, ама ме кефи начина по който са се ебавали с всичко, което решат и най-вече начина им на живот - ядене, пиене, курви, наркотици, коли, лукс. Поне това съм чел и това са ми разказвали хора преживели това деИначе наскоро четох, че от толкова застраховани коли във ВИС имало само ТРИ откраднати, от които две намерени. Знаели крадците и който барне тяхна кола - бой и да плаща.
![]()