- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- хохоо^^ нова 'personal' тема ...
това е може би една от първите песни в която се пее срещу полицията :Д
що днеска всички са толкова гадни![]()
![]()
![]()
щото са някакви странни днеска .. гаджето ми ми се нацупи щот аз му се нацупих.. наистина не знам как го врътна така.. най добрия ми приятел по принцип се лигавиме.. ся седнал да ми обяснява как искал сериозна връзка и нз какво - все едно не знам че ще я зареже след 10 дена... и накрая му казвам тая кога ще идва и той ми вика тая си има име.. мене ме познава от кусур години и някаква шаврантия идва и той се държи така.. баси.. и все пак се надявам в другия ми живот да съм мъжко
да.. и после пак аз да съм им виновна на всичките.. предпочитам да си трая нищо че ги наредих тукаама не сер. нещо им става.. особено на най добрия ми приятел.. казах му да си смени дилара... аз му говоря че го познавам от достатъчно
време че да разбера какво иска да ми каже ония ми вика искаш да ми кажеш че всичките ги минавам ей така...
кръста ме боли и врата ми е схванат, като робот съм. Иначе съботите са си по принцип тъпи, а стават още по-тъпи, като се сетиш, че утре е неделя
ми не знам.. спи ми се,но ако легна ще стана късно и няма да успея да разходя кучето колкото трябва.. но пък доста ми се спи.. има вариант сега да я изкарам и после да си легна,но пък сега е много топло ... боли ме корема... и всички ме ядосват както ти казах и днеска определено не ми е ден.. що пиеш кафе в 3 ? сега и на мен ми се припи.. ама с тоя корем .. апф
.. кажи тема че само се оплаквам
ко стаа мушмороциии
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
пия сутрин обед и следобед
иначе днес май е байрам, докато ида до магазина ми напълниха джоба с бонбони :Д
слуша ми се някоя хубава песен ама нз коя, която и да пусна ми омръзва още в началото. бахти тъпото е да нямаш желание за абсолютно нищо
не съм чул неска ходжата да се пропява
иначе съм файн и тинг
Законът е закон,
но той врата в полето е
и на мен днеска ми е толкова тъпо... напълнихме темата с негативизъм ... и все още се чудя какво да правя... а ти как успяваш да пиеш толкова кафета.. аз пия толкова кафе за 1 месец.. да не говорим че е 3в1![]()
им нот шуър
Законът е закон,
но той врата в полето е
миналото лято го превърнах в гаден навик, ама нямах избор :Д