- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- хохоо^^ нова 'personal' тема ...
де а нам , някво ми е шантау неска... както и да е
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Oy7ofCon7roL кой набор си Ве :Д ти си от старата школа май :Д
аз ви оставям... почти реших какво да правя
nqmaznacheniee от старата школа съм щом помня корекомите и милиционерите, смътно, но ги помня
Законът е закон,
но той врата в полето е
http://www.youtube.com/watch?v=Jq6it7Zv538
тея "доброволни застраховки" помниш ли ги![]()
помня ги, аз тогава вече бях по голям, даже на един комшия, дето е няколко етажа по надолу от нас му взеха джипа тия застрахователи, не искал да го застрахова и му се обадиха къде да го остави![]()
Апък на един френд на тяхните му са се обадили и той да остави колата някъде си ама ония не щяли да я дават и баща му и чичо му стояли ч седмица денонощно на смени с пушката на прозореца хахах ама им се разминало де
Луди времена жалко, че не съм бил по-голям тогава
Законът е закон,
но той врата в полето е
Законът е закон,
но той врата в полето е
Законът е закон,
но той врата в полето е
аз винаги съм искал да преживея тези времена и да усетя тръпката. Не, че не съм с лошо мнение за тези боклуци, ама ме кефи начина по който са се ебавали с всичко, което решат и най-вече начина им на живот - ядене, пиене, курви, наркотици, коли, лукс. Поне това съм чел и това са ми разказвали хора преживели това деИначе наскоро четох, че от толкова застраховани коли във ВИС имало само ТРИ откраднати, от които две намерени. Знаели крадците и който барне тяхна кола - бой и да плаща.
![]()
Ами да отначало е имало откраднати коли, но после Васил Илиев е направил списък на всички авто джапчии в софия и ги е првикквал, като ги е "убедил" да не закачат неговите коли.
Законът е закон,
но той врата в полето е
Тая песен знаеш ли я ? http://www.youtube.com/watch?v=cHuhBJ0VYB4
Писана е спец. за Васил Илиев
Законът е закон,
но той врата в полето е
Да, знам я. Както и Бели птици, която уж е за Жоро. То май май Радо Шишарката им е бил любимец и на двамата![]()
ааа униформата ми стои чудесно остават тамански букви за пагоните и съм 6 ^^
ОДИН!!!
Ами Радо Шишарката, Тони Стораро, Володя СтОянов и Константин са им били едни от любимците, тях са ги замервали с пачки
Ама тази велика песен изпята от Иво Карамански не я знаеш налеЕ http://www.vbox7.com/play:00b7767d
Законът е закон,
но той врата в полето е
не я знаех :Д ама Карамнски не ме кефи. От всички тея кретени само Жорката съм признал :Д
Жорката е номер 1, според мен трябва да се направи един филм за живота на него и брат му, гаранция ще е най-касовия Бг филм
Законът е закон,
но той врата в полето е
ама тея от техните хора, които останах живи сега хич не им е лесно. гледах интервю на тоя златистия от затвора
Времената се менят, ся малко или много има някви закони, а тогава е нямало
Законът е закон,
но той врата в полето е