- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- хохоо^^ нова 'personal' тема ...
ами, не ме изпитваха ;д утре шанса става все по-голямнито левчета си намерих ;д но ме заболя нещо ! за това бях почти сигурен...
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
значи трябва да си развия способностите :д .. и все пак познах цели 2 неща, което си е добре като за начало !
пак се скарах със сестра ми
няма ме.. fuck.. нда
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
ами доста по-добре от вчера ;д ти ?![]()
аз не знам дали съм добре.. да речем, че е така :д
скучно ми е.. утре имаме готина програма, обаче имам и 3 часа физкултура, което си е натоварващо :с
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
смятам да си навестя сънищата за няколко часа :д ..
лека нощ^_^
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
да ти имам програмата ;д
лека![]()
Тая тема още ли е жива .. o.O
http://www.youtube.com/watch?v=HfIKrLa1Lz8
естествено, че да.. и ще се подхранва, докато влизам редовно във форума(или докато не ми писне) ...
всичко ме боли.. утре може да навестя личната, защото в последния час фвс момчетата решиха, че трябва да ме унищожат може би и започнаха да забиват шибаната топка в мен... сега целия гръб ми е син и ме боли ужасно много.. едвам се прибрах до вкъщи :С ... нацелиха ме и в коляното, което по принцип си ме боли, защото преди няколко месеца ме захапа един пес.. вие ми се свят и едвам дишам, защото и в корема ме нацелиха .... много е гадно някой да си избива агресията върху мен :с
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
0.0 защо те тероризират така ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
^ човек напиши нещо весело в тая тема ;д
awerw, ако знаех.. дано скоро спре да ме боли.. а и нямаше как да ги избегна :д .. и все пак беше гадно, че се разревах, ам болката беше ужасна.. а спиралата ми отиде на кино :д
FuCKkK13 ... добре.. утре времето ще е просто прекрасно като за месец март.. ще има слънчице, а аз най-вероятно ще си седя вкъщи, ако не спре да ме боли :д
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
^ ето пак.. ако не спре да ме БОЛИ ;х ... а аз утре пътувам ;дд;д
е и тебе да те 'пребият' с топката ще говориш така :д .. една приятелка утре заминава за Индия с майка си.. мен не искаше да ме вземе като нелегален багаж, но пък ми обеща ключодържател, което си е нещо![]()
ти на къде си? : )
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
^ ами ще отскоча до доста места,но по принцип ще ходя в Пловдив ;д
яко.. аз май не съм ходила в Пловдив :д ..
счупи ми се един нокът и сега трябва всичките да ги режа :С .. а тъкмо пораснаха ..
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
^ апф.. гадно :С .. и аз много мразя така и последния път така се ядосах,че сега съм ги оставила на произвола на съдбата.. ако искат да се чупят.. хич няма повече да им обръщам внимание.. има хор дето пипат пиличка един път в месеца и имат хубави нокти,аз моите дето всеки ден ги поддържам се чупят![]()
същата съм... миналата година изобщо не им обръщах внимание и бяха дълги и изглеждаха добре.. а като почнах да им отдавам нужното внимание, взеха да се чупят един по един :д
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
^ нда... несправедливо отвсякъде ;д
бой с топка............ учудващото е, че само за София дочувам такива щуротии да стават, честно ти казвам не съм чувал в друг град да стават тея простотии........
sapphire5![]()
мдам.. нали знаеш, като играят волей, колко силно забиват момчетата.. мен ме целиха маалко по-силно .. имам чувството, че всички кости са ми разместени :д
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
офффффф............ дразнят ме такива.........
sapphire5![]()
апфф.. сменям темата :д .. днес ни раздадоха тестовете по география и аз имам 4.40.. за една шибана точка ... обаче госпожата е пич и ме изпита, а аз странно защо знаех доста неща, и ми писа 6... яко ^^
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
знам колко е гадно някой да те тормози и сега много ненавиждам тези хора....... пълни комплексари, то поне да те е ядосал с нещо човека, ама на човек, който нищо не ти е направил да си изливаш яда върху него и като е по-слаб от теб, камо ли момиче.........
sapphire5![]()