- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- хохоо^^ нова 'personal' тема ...
^ ;д еми като гледам накъде сме тръгнали д;д;д;
^ опа сега видях.. поправка: секс-а
^ аа не ;д аз ям като прасе и съм отслабнала и сега трябва да кача поне 1-2 кг... на мен не ми се лепи .. пу пу ;д
и както съм свикнала ако ми се наложи да го огранича не знам ;х
^ нда.. само че лошото е,че хората зимата като наддават малко,а аз отслабвам.. висока съм 152-3 (знам ниска съм ;д ) и съм 39кг. и трябва да кача.. пия бирена мая уж за апетита ама тц
![]()
ми тва си е до организъм кво да ти кажа, ама бирената мая е полезна наистина
иначе знам, че с Ехинацея също се повишава апетита както и с разни витамини .. ааа и аз съм с 10 см отгоре и също се чувствам ниска ;д
^ аз се чувствам много иска;д .. ама вече като че ли не ми пука толкова.. като по-мъничка повече ме бъркаше ;д
аз съм се отказала от тез надежди ;д;д;д
;д знам ;д ама вече някак си се приех такава и съм го дала на колкото порасна толкова.. това не означава,че не спортувам,спортувам ама само ей така,за здраве..
айде лека от мен,че утре имам много за учене![]()
така така не се отказвай от спорта ;дд .. лекаа и за съжаление и мен ме очаква същото утре![]()
ето да ви покажа тортичката ;д http://prikachi.com/images.php?images/813/4652813J.jpg
фък ще те вдигам с една ръка
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
^ ;д;д;д предполагам.. еми така е.. апф.. как може единия ти родител да е 156 др 185 и ти да се метнеш на ниския пфууууууууу ;д
какво да ти кажа, генако някой дядо баба е нисък също е възможно, а и трябва да има и момичета като теб за по-ниските момчета, иначе те какво ще правят
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
^ нда аз до сега съм имала особено ниски гаджета.. по 180![]()
^ а и бтв. ниските не ме влекат така че ;д;д;д
хеловв.... хора, опасявам се, че ми завзехте темичката.. спрете се малко де ... ;д
тортата изглежда вкуснооо.. и е с шоколад.. мъчиш ме, да знаеш :с
мен пък нисичките ме радват..естествено да са малко по-високи от мен.. поне няма да ми се налага да се надигам на пръсти :д ..
остава ми само да си науча по физика и да си започна есето.. утре ще е доста тежък ден с тези контролни.. пфф :/
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
по италиански имаме да учим една песен.. днес я слушах и сега ми се е забила в главата.. ужасТ :ф .... адски съм гладна, а докато чакам сестра ми да се прибере, сигурно ще мине цяла вечност.. а аз съм гладна.. искам палачинкиииииииииииииииии и!! :д .. охх, вече мога да ям месо и едвам се сдържам да не нападна Subway .. всъщност ще го нападна, но че е някъде към четвъртък :д .. обичам Subway ^-^ .... mehh
ходи ми се на купон.. пие ми се биричка и ми се слуша музика от стерео уредба :д
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
щурмуваме ти темата
sapphire5![]()