- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- хохоо^^ нова 'personal' тема ...
сега пък, реших, че ми се танцува.... преди време, всяко голямо междучасие в петък се събирахме в коридора, пускахме си музичка от телефоните и си денсахме, без изобщо да ни пука, че камерите ни гледат... а сега в голямото междучасие спим.... може като се стопли да ходим да висим на паметника.. вярно, че е пълно с непознати, но ние не сме от притеснителните :д
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
ти в кой клас си ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
е как кой?! ... 3-ти... не знаеше ли?
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
хахаа.. сестра ми уж готви, обаче забрави тенджерата на котлона малко по-дълго и сега кухнята е пълна с дим.. все едно сме в някой клип на Kiss или Iron Maiden... а защо ти беше кой клас съм? :д
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
това май ще е един от последните ми постове за вечерта, защото вече чувам как възглавницата ми ми казва колко и липсвам.... не се шашкай awrew не съм 3ти клас, но щеше да е яко ако бях... налЕ?... мисля утре да си вдигна косата като пънкарче.. най-накрая е достатъчно къса за да си седи на мястото^^ ... тази песен цял ден ми е в главата и не иска да си ходи.. хмм!!
>> http://www.youtube.com/watch?v=jiFB_v7uHaY&ob=av2n <<
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
хелоу нигаскажи честно !!
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Guardian... зарибяващо си е, налЕ![]()
awrew... защо ти е тази лична информация? .. хм? :д
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
хохх.. днес с Ради след часовете ходихме в двора на училището и си играхме в снега с третокласниците.. беше ни много забавно, а останалите ни гледаха адски странно.. ам то си е странно.. около десетина малчугани и само ние двете там ... а на нас сякаш ни беше по-яко, отколкото на тях
... готино е да се чувстваш малък :д
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
днес не беше особено добър ден... имах 3,4,6 в един час по химия... (за мен да имам 3 е нещо ужасно) ... после в последния час повечето от класа, даже почти всички уж щяха да бягат, защото на кифлетата не им се седеше в час, обаче само аз посмях да им кажа, колко зле са всъщност и половината клас остана... заради мен... а и то нямаше смисъл.. последен час, история, следващия път ще имаме тест и сега беше преговор(тоест, не изпитва, а само казва какво да учим за другата седмица).. пък и аз и още едно момче сме отговорници на класа и ако бяхме тръгнали всички по акъла на останалите, ние двамата щяхме да отнесем наказанието заради целия клас... е не е яко !! те като искат, да си трупат отсъствията.. аз съм пич и засега нямам даже и извинени
днес цял ден с Радо си пеем >> http://www.youtube.com/watch?v=rog8ou-ZepE&ob=av2e
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
хм.. човек с вкус ^^ :д
awerw.. 9ти клас съм.. happy now?![]()
пфф... след един час трябва да се изстрелям от вкъщи, и трябва да отида на място, където цяла вечер трябва да се правя на миличка и да не си отварям много устата.. трудно ще ми е, но няма как... fuck, написах 3 пъти 'трябва' в едно изречение :д
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
по-щастлив ме направи ;д
sapphire5![]()
обичам да правя хората щастливи^^ :д ..
.. цял ден не съм яла нищо, а съм се събудила в 6 .. прибрах се преди малко и единственото, което искам да направя е, да се излежавам цял ден.. амм не може![]()
оказа се, че нямам почти никаква ориентация за това, какво искам да уча след средно... преди исках толкова много неща, а сега не искам нищо... добре поне, че имам време :д
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
все още нищо не съм хапвала... awerw, защо твоята тема има повече страници от моята.. еми не е честно!!.. някой има ли връзки в някое радио.. хм?
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
темата за немски ли ?
sapphire5![]()
не.. онова с настроението.. както и да е.! спи ми се и съм адски гладна.. да чакам вечерята, или да си лягам? <<това е въпросът
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
аз бих хапнал, не знам как стоят при теб нещата....
sapphire5![]()
аргхх... от доста време не съм ви пускала музичка ... ето ви една песничка, която ме радва на път за училище ^^
>> http://www.youtube.com/watch?v=mqWq_48LxWQ&ob=av2e
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
хмм.. хапнах и сега съм напълно готова да се 'просна' на леглото :д .... трябва да ходя на психолог, а не искам... ще ме изкара нормална и съвсем ще си разваля репутацията.... яде ми се шоколааадд!!
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
лягай да спиш ! ;д
sapphire5![]()
цо..цо..цо! иде ми да фрасна сестра си... не, защото е направила нещо, а защото просто ми иде да я фрасна.. искам пуканки!
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Напоследък всичко е срещу мен....////
Сега исках да си влезна с другия рег,ама явно сайта си има друго мнение.....////
FAQ...////
Роси![]()
![]()
Адашчето![]()
![]()
Sunshinebabybyy
Nirvana13
![]()
Novasum
![]()
ruth
![]()
![]()
...........................................
I’ve got Gucci’s on my feet
Diamonds on my neck
Diamonds on my wrist
Bitches on my dick
But y’all already said that