аввв.... i'm so exited.. днес беше хубав ден : ))
имам 6 по математика... а всички останали имаха двойки и тройки.. колко умна се почувствах^^ :д ...
вече знам къде искам да уча.. професор от AUBG беше поканен в училище, за да представи университета.. ако всичко, което каза е истина, това ще да е най-добрия университет в България... естествено влизането ще е трудно, но ако започна да се готвя от тази година, може и да успея... там учат над 11 000 човека от 47 различни страни.. английския е задължителен, но ако не го знаеш, там има курсове, които те подготвят.. има и монголци :д ... през октомври ще са готови новите общежития, а те са страхотни.. с изглед към реката и към Стара Планина.. сигурно гледката е уникална... и като влезеш там не е нужно да запишеш специалностите веднага.. може това да се случи през целия първи семестър, което е супер, защото така ще си сигурен какво искаш да учиш, пък и да се занимаваш за напред...
има и още много неща, които научих днес, но мисълта ми е адски бърза и не мога да сваря да напиша всичко... и все пак няма как да знам какво ще ми е на главата след 3 години, но е хубаво да се ориентирам от рано... нда!