- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- хохоо^^ нова 'personal' тема ...
Иначе овчарката да порасне още малко и след кратко обучение, като дойде някой нахалник: "Дръж, безплатна вечеря !"![]()
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
не.. не искам да я озлобявам ..
няма като гледам от сега си е характерче.. иначе обучението отдавна е почнало,още от малка баща ми я захвана - и аз де щото иначе като порасне аз ще се вея след нея ако не слуша.. тя ся е около 15-17kg. аз съм 39.. като порасне ако не е обучена представи си за какво ще иде реч
Аз също от аватара му си припомних този епизод, даже в тубата си го бях отделил. Шелдън е голям образ - помня, че много се смях на епизодите, дето беше "работодател" на индиеца и решаваха някаква задача, когато му уредиха среща с една като него по интернет или случката, където го беше страх от крадци и по цяла нощ чука на врата и по 100 пъти повтаря Пени.![]()
the fuck ! - 39 O_o То, че си слаба е така, но поне едно 45 кг. мислех, че си. Още 10 кг. и съм два пъти, колкото теб. Наистина овчарката ще те озори, мен санбернарът ме правеше див и щастлив, веднъж гони една катерица и беше голямо шоу. Иначе това за вечерята в кръга на шегата. Просто от Бетовен филмите помня, как ги плашеше, та приложих идеята при теб.
мм не.. аз съм нормална не съм много слаба.. просто кг. не ми личат.. изглеждам поне 42-3
точно заради това '' луд и щастлив '' от малка я почнах да може да слуша.. и все още ми се прави на тарикат от време на време ама предполагам като стане на годинка/годинка и нещо ще спре със своеволията,но да видим.. надявм се де
Криси ( женското Криси) радвай се че поне днеска ще станат 100 страници![]()
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free