Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie Виж мнението
аз по принцип не понасям лятото.. тогава се чувствам най-прецакана от всичко ... обичам си есента <3
лятото е депресарски сезон :/
и всички правят едно и също ...
и грозните хора носят къси гащета и им се виждат всички грозни части, които по принцип се стараят да прикрият в останалото време от годината -_-
of.. а при мен точно лятото е сезона,когато ги има и двете противоположности.. единия ден летя от щастие и на другия рева и е смотано.. и кофти.. и точно се нагласиш и айде смени ти се настроението.. есента ми е потискаща.. пролетта е като че ли златния сезон,които взе да изчезва.. зимата е сладко като си на топличко с любим човек обаче пък и там ми е смотано... оф.. абе и аз не знам какво ми е.. ама знам че тия дни ми е ужасно .. а най добрия ми приятел изобщо не ми помага.. каза ми да си взема хапчетата... което от една страна е смешно,но определено тая страна не е моята и дам.. и аз общо взето в момента съм прецаката.. и се чувствам сама.. и ми е смотано и.. оффф не знам колко пъти казах,че ми е смотано ама пак да го кажа.. ужасно смотано ми е