.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    оhahaha тука се смях мн
    n00bs

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    напълно нормален пич

ПП;я кай ти от къде си зимаш тъмна бира и ква ?моля
    Creative Technologie

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Аз съм останал с впечатлението, че на немците тъмните бири не са им силната страна. Има тъмен weizen (Erdinger, Paulaner, Franziskaner), но той има вкус горе-долу като светлия. Има Köstritzer, който е Schwarzbier и става, ама ми е леко слаб и на вкус и като алкохолно съдържание (4,. Brezniak също е Schwarzbier и е още по-слаба: 3 и нещо. Това е което може да се купи от кауфланд примерно.

Иначе в специализираните супермаркети за напитки (тук има Dursty) има по-голям избор. Weltenburger Kloster Barock Dunkel е може би най-хубавата и най-точно покриваща изискванията ми за тъмна бира. Да не кажа голяма дума, ама това май ми е любимата немска бира. Иначе там може и да намериш други тъмни сортове, като winterbier, keller weizen или просто dunkel или urdunkel, ама те не са нищо особено.

Град
    Maina Town
    Аз съм останал с впечатлението, че на немците тъмните бири не са им силната страна. Има тъмен weizen (Erdinger, Paulaner, Franziskaner), но той има вкус горе-долу като светлия. Има Köstritzer, който е Schwarzbier и става, ама ми е леко слаб и на вкус и като алкохолно съдържание (4,. Brezniak също е Schwarzbier и е още по-слаба: 3 и нещо. Това е което може да се купи от кауфланд примерно.

Иначе в специализираните супермаркети за напитки (тук има Dursty) има по-голям избор. Weltenburger Kloster Barock Dunkel е може би най-хубавата и най-точно покриваща изискванията ми за тъмна бира. Да не кажа голяма дума, ама това май ми е любимата немска бира. Иначе там може и да намериш други тъмни сортове, като winterbier, keller weizen или просто dunkel или urdunkel, ама те не са нищо особено.
    Аз до сега единствената тъмна на която бях попадъл беше Köstritzer,ама не излиза много тънко като че ли.Иначе мерси за ичерпателната информация
    Creative Technologie

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Драго, колко струва една бира (средно) по магазините и по кръчмите?
    Тук кенче 500мл хубава бира струва 3 евро, обикновените (финландските) са около 1-2 евро. А в кръчмите 3 до 5 евро струва обикновена бира 500-600 мл.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Тревата е гадна, ефектите на алкохола са доста по-забавни.
    мммда :>
    амфети>коз

Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от ohluv Виж мнението
    Аз до сега единствената тъмна на която бях попадъл беше Köstritzer,ама не излиза много тънко като че ли.Иначе мерси за ичерпателната информация
    60-70 цента беше май.

Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
    Тук кенче 500мл хубава бира струва 3 евро, обикновените (финландските) са около 1-2 евро. А в кръчмите 3 до 5 евро струва обикновена бира 500-600 мл.
    Най-евтината бира е 29 цента. Иначе нормални не-долни бири от кауфланд са около 60-70 средно, по-чорбаджийските от дурсти са по 1-1.25. В кръчма обикновено сервират малки по 2.50, само вайцен са по половин литър и са по 3 и нещо. Иначе в едно заведение имаше битбургер наливна 200мл за 1 евро и тва беше най-голямата оферта която съм виждал в кръчма. :Д

Иначе цените при теб не звучат толкова скандални. На мен финландец ми беше казал, че в магазина били над 3 евро бирите.

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    амфети>коз
    Кво пък толкова им харесвате на тези амфети, бахти лайната...

Гъбките са моят наркотик :3

Град
    Аахен
    60-70 цента беше май.

Най-евтината бира е 29 цента. Иначе нормални не-долни бири от кауфланд са около 60-70 средно, по-чорбаджийските от дурсти са по 1-1.25. В кръчма обикновено сервират малки по 2.50, само вайцен са по половин литър и са по 3 и нещо. Иначе в едно заведение имаше битбургер наливна 200мл за 1 евро и тва беше най-голямата оферта която съм виждал в кръчма. :Д

Иначе цените при теб не звучат толкова скандални. На мен финландец ми беше казал, че в магазина били над 3 евро бирите.

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    амфети>коз
    Кво пък толкова им харесвате на тези амфети, бахти лайната...

Гъбките са моят наркотик :3

Град
    София
    А...не, че ги харесвам толкова, ама ефектът им повече ме кефи от този на коза.

taylor gang or die.
    Последно редактирано от NightGuardian : 02-04-2012 на 22:04

Град
    /dev/null

Иначе цените при теб не звучат толкова скандални. На мен финландец ми беше казал, че в магазина били над 3 евро бирите
    Добре си се уредил, да те еба...... Евтини и готини бири, точно както в бг, завиждам
    Зависи от кой магазин.. В K/S-Market и Lidl са си с разумни цени до 2-3 евро, ама на по-скъпите магазини съм гледал половинка хайнекен за 3.50...
    Обаче 1 литър бутилка смирноф струва 20 евро от магазина, така че е скъпичко. В заведение 4cl водка ти струват от порядъка на 5-6 евро.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    на тея амфети ефекта им за мен е много съмнителен
    n00bs

Град
    Аахен
    Добре си се уредил, да те еба...... Евтини и готини бири, точно както в бг, завиждам
    Зависи от кой магазин.. В K/S-Market и Lidl са си с разумни цени до 2-3 евро, ама на по-скъпите магазини съм гледал половинка хайнекен за 3.50...
    Обаче 1 литър бутилка смирноф струва 20 евро от магазина, така че е скъпичко. В заведение 4cl водка ти струват от порядъка на 5-6 евро.
    Не знам какви бири има в лидл при теб, но и в българския лидл продават някакви мега долни бири, а за немския да не говорим. Има само някви по половин литър в ПЛАСТМАСОВИ бутилки

Бира от лидл? Better drink my own piss. Същото се отнася и за алди.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Град
    /dev/null
    Не знам какви бири има в лидл при теб, но и в българския лидл продават някакви мега долни бири, а за немския да не говорим. Има само някви по половин литър в ПЛАСТМАСОВИ бутилки

Бира от лидл? Better drink my own piss. Същото се отнася и за алди.
    Тук такова нещо като пластмасови бутилки няма изобщо. Метал или стъкло и всичко е до 500мл.
    Бирите не са лоши, има една финландкса Olvi III, която струва 25 евро 24-pack 330ml, а като върна кутийката ми връщат 0.15 евро, така че за около 1 евро има нелоша бира. Иначе открих и една шведска Nobelaner за около 65 цента с кутийката, тя е средна работа, ама както съм с ограничени финанси...
    Но всъщност първата я продават навсякъде, втората е малко по-ъндърграунд

Град
    Аахен
    2 месеца без алкохол :Д

Снощи оцелях на около 10 часов запой, устоявайки на изкушенията, включително сръбска сливовица и българска гроздова. :Д И наблюдавах всички как се напиха на животни и им се смях. :Д

Град
    /dev/null
    И аз скоро правя 2 месеца

Град
    София
    ти заеби, ама и аз не съм пил...

Град
    /dev/null
    Тримата най-големи пиячи в кофата - аз, ти и Драго не сме близвали алкохол от доста време. Каква е тая конспирация о.О

Град
    Аахен
    Не съм свикнал да мисля за Вито като за пияч.

Град
    /dev/null
    Хм, имаш право, той пие Ариана...

Град
    София
    И аз никога не съм се възприемал като такъв, просто не съм бил. ;д

Град
    Аахен
    След малко слагам край на експеримента. :Д Надминах очакванията си. :Д

Град
    Maina Town
    Аз не съм пил бира от месец и нещо о.О

ПП:исках и аз да споделя нещо а пейн що спираш експеримента ве виж кво е яко
    Последно редактирано от ohluv : 03-08-2012 на 21:29
    Creative Technologie

Град
    Аахен
    Аз не съм пил бира от месец и нещо о.О

ПП:исках и аз да споделя нещо а пейн що спираш експеримента ве виж кво е яко
    Яко е, да. Ама пиенето е по-яко.

Просто трябва да се пие с мярка. Не толкова защото пиенето е вредно, майната му на здравето, а че колкото повече пиеш, толкова повече изчезва насладата от пиенето.

Миналата година пих много. Трябваше да спра за известно време преди да започна да градя навици на умереност.

Град
    Аахен
    И както обявих, експериментът свърши. Снощи изпих 2 бири.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си