.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Question Не мога да взема решение какво да си купя - iPhone или лаптоп... ?

Според вас какво е по добре да си купя... ??

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Лаптоп!...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Много зависи от нуждите ти.

Айфон! ..

Фен Аватара на Rar3
    Град
    Kozloduy
    Че за какво му е тоя айфон... Пълен шит... Ако имаш компютър за смяна или е прекалено стар и искаш да разцъкваш игрици или друго- Лаптоп. Ако не телефон, но недей айфон... Само ще си дадеш парите. Разгледай по-скъпите смартфони на Самсунг или направо изчакай да пуснат този с андройд 4.0

Повече от фен Аватара на Anarchya2
    Цитирай Първоначално написано от Rar3 Виж мнението
    Че за какво му е тоя айфон... Пълен шит... Ако имаш компютър за смяна или е прекалено стар и искаш да разцъкваш игрици или друго- Лаптоп. Ако не телефон, но недей айфон... Само ще си дадеш парите. Разгледай по-скъпите смартфони на Самсунг или направо изчакай да пуснат този с андройд 4.0
    Много грешна представа за айфона имаш ,не казвам,че андроидските самсунги не са яки,ама според мене айфона си е айфон.
    Иначе по темата ами ако копуваш лаптоп за игри -недей .купи си настолен 100 пъти по-добре.
    А ако ти е да си го носиш на сам на там телефона е по-добрия вариант ,независимо дали ще е айфон или не.

Ако искаш да се гъзариш и да ползваш някакви там.. епъл неща - айфон.Ако искаш да вършиш някаква работа - лаптоп.

Абе за кво ти е тоя iPhone? Взимай си лаптоп и хич не му мисли! Само не знам за какво ти е iPhone, взимаш една Nokia и перкаш

Ако искаш телефон може да погледнеш както ти казаха и андроидските Самсунзи.Аз съм с Галакси С плюс и съм мн доволен.

Мега фен Аватара на Chacho
    Зачакай някоя нова Нокия, би трябвало да излезат с прилични windows-и и като се наложат скоро, ти ще си сред модерните.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Windows на телефон?!?! По-добре недей.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Windows на телефон?!?! По-добре недей.
    Защо? Един приятел е с HTC Mozart И доста прилично се справя Windows.

Заеби тия глупости, ходи си земи нещо за ядене...
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

To aйфона си е като мини лаптоп според мен! Ама както казаха по-горе,зависи от нуждите ти

Мега фен Аватара на Chacho
    Microsoft сега ще подписват с Nokia по последната информация, която чух. XNA Framework-a и въобще Microsoft phone development tools предразполагат към писането на много качествени и ефективни приложения. Ще видим де, според мен тепърва предстои да се налага като водеща операционна система на пазара, но това са си лично мои прогнози.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Да, интересен казус в тази тема ;] Кажи какъв ти е бюджета, за нови или втора ръка говориш?

А за windows на телефон... Дълго време ползвах 6.5, после ползвах wp7... Е не е толкова удобен и юзър френдли, колкото Android и дори iOS.

Голям фен Аватара на Junieee8
    Град
    it's simple... you have to find me
    Цитирай Първоначално написано от Rar3 Виж мнението
    Напълно съгласна
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си