- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Не мога да взема решение какво да си купя - iPhone или лаптоп... ?
Според вас какво е по добре да си купя... ??
Че за какво му е тоя айфон... Пълен шит... Ако имаш компютър за смяна или е прекалено стар и искаш да разцъкваш игрици или друго- Лаптоп. Ако не телефон, но недей айфон... Само ще си дадеш парите. Разгледай по-скъпите смартфони на Самсунг или направо изчакай да пуснат този с андройд 4.0
Много грешна представа за айфона имаш ,не казвам,че андроидските самсунги не са яки,ама според мене айфона си е айфон.
Иначе по темата ами ако копуваш лаптоп за игри -недей .купи си настолен 100 пъти по-добре.
А ако ти е да си го носиш на сам на там телефона е по-добрия вариант ,независимо дали ще е айфон или не.
Ако искаш да се гъзариш и да ползваш някакви там.. епъл неща - айфон.Ако искаш да вършиш някаква работа - лаптоп.
Ако искаш телефон може да погледнеш както ти казаха и андроидските Самсунзи.Аз съм с Галакси С плюс и съм мн доволен.
Зачакай някоя нова Нокия, би трябвало да излезат с прилични windows-и и като се наложат скоро, ти ще си сред модерните.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Заеби тия глупости, ходи си земи нещо за ядене...
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
To aйфона си е като мини лаптоп според мен! Ама както казаха по-горе,зависи от нуждите ти![]()
Microsoft сега ще подписват с Nokia по последната информация, която чух. XNA Framework-a и въобще Microsoft phone development tools предразполагат към писането на много качествени и ефективни приложения. Ще видим де, според мен тепърва предстои да се налага като водеща операционна система на пазара, но това са си лично мои прогнози.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да, интересен казус в тази тема ;] Кажи какъв ти е бюджета, за нови или втора ръка говориш?
А за windows на телефон... Дълго време ползвах 6.5, после ползвах wp7... Е не е толкова удобен и юзър френдли, колкото Android и дори iOS.