- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гримирате ли се ?
Ами най-често ползвам фон дьо тен, спирала, молив, сенки и някакъв гланц. Понякога просто не ми се занимава... зависи.
Слагам си спирала, за да си подчертая очите, някой път и сенки, или черен молив, но зависи дали ми се занимава. Иначе за дискотека или рожден ден се гримирам доста.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
В ежедневието си ходя без грим, но и когато излизам вечер пак слагам малко грим. Малко фон дьо тен, очна линия и спирала. Рядко слагам руж и пудра.
Всеки ден - задължително фон дьо тенАко питате мен предпочитам без, но просто не си харесва лицето. За очите слагам си само спирала а понякога нищо, а устните, най-често ползвам гланц или балсам. Косата си я правя къдрава с маша
![]()
Ами определено се харесвам повече естествена. Гримирам се мноого рядко за специални случаи.И даже и тогава много малко. Естествените момичета са красиви , но това си е мое мнение![]()
Фон дьо тен,пудри или руж въобще не позлвам.Кожата ми е нежна и бледа и точно това харесвам. (:
Колкото до очите, почти всеки ден си слагам очна линия и спирала, или понякога опушен грим.
Ами аз също се гримирам, но с лек грим (спирала, гланц). Мразя да си слагам сенки на очите, но когато има поводи слагам. Не мисля, че през другото време ходя кой знае къде, че да се контя. Хората, с които излизам ме познават от много време и са ме виждали и без грим. Също не мисля, че училището е моден подиум и за това не се гримирам много-много. Много си харесвам косата, всеки ден е различна, за това и нея не правя.![]()