- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гримирате ли се ?
Как се харесвате повече - гримирана или естествена ? И можете ли да обясните защо ? Аз лично предпочитам да съм естествена. Когато излизам не слагам абсолютно никакъв грим, спирали, фон дьо тени, очни линии, пудри и т. н. Пък колкото до косата - правя я само с вафли или изобщо не я правя.
Аз се гримирам. Кожата на лицето си не мога да я понасям, така че не мога да не слагам фон-дьо-тен. Подчератавам си очите със спирала, понякога слагам сенки (дискретни за училище или за навънка, и по-"флаш" за купони). И на веждите си слагам молив, защото са много светли.
Рядки са случаите в които да се харесам напълно естествена.
Всеки трябва да изглежда така че да се чувства добре в кожата си ..
Да, права си. Всеки трябва да се чувства красивА ако може да ти дам съвет за веждите - ако очите ти са светли (сини или зелени) по - добре не ги подчертавай с молив, мисля че ще си по - добре със светли вежди :P
![]()
С грим се харесвам повече, за жалост.
Фон дьо тен - задължително и пудра отгоре, за да не лъщи. Обичам черния молив, слагам си много, искам очите ми да изглеждат като на жените от арабския свят : )). Спирала - също, особено като отделиш малко повечко минутки, миглите стават супер : ))
Ако зависи от мен, бих ходила без грам грим. Правя го само лятото. Но си имам проблемна кожа и се изискват много грижи. Не използвам много и не ми личи, дори.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
аз предпочитам да съм естествена.. ззащото няма смисал още от малка да са прая на няква .. ;х пак и защо да си мацам лицето с химии ? - няма смисъл много рядко си слагам фон дю тен и отгоре малко пудра после молив , но това се случва за завършване или ако излизането е нещо по специално инъче не
![]()
Честно казано, без грим не мога да се гледам.
Много обичам да си подчертавам очите. Слагам си очна линия и спирала, от време на време малко син молив отдолу и това е.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз използвам гланц/ балсам и малко спирала за оформяне на миглите.![]()
ами понякога се харесвам повече гримирана , понякога естествена.. по принцип скулите ми не са много добре очертани може и се харесвам повече с малко руж и спирала , но не се гримирам
.. слагам само гланц защото устните ми са големи и много се напукват - стои грозно / съжалявам за двойния пост /
Ами да,използвам черен молив и спирала.Нямам навик да използвам гланц или нещо подобно (:
Понякога се харесвам и без грим.Но това е,когато съм си направила перфектно веждите,изтрила съм си много добре грима и особено черния молив и съм си направила всички маски на лицето
Грим си слагам-фдт/пудра/руж за изравняване на тена и прикриване,ако имам някаква пъпка (е ружа е за цвят де ;д ) и сенки,очна линия и т.н. ,защото си харесвам повече очите с грим..и така ;д
Шофирай разумно - стигни жив!
Ходя постоянно естествена,рядко слагам грим.С грим се харесвам повече.
Не знам...харесвам се и без грим понякога, нищо ми няма на кожата, нямам сенки под очите и т.н., но гримирането ми се е превърнало в рутина. Дори и да се харесвам без грим, ако трябва да излизам някъде се гримирам. А за по-късни излизания, вечери, дискотеки - задължително и то по-силничък грим.
Не. Само за по-специални случаи![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Слагам очна линия и спирала.. харесвам се повече с грим, но при мен май няма голяма разлика..
Гримирам се. Изправям си косата или я къдря. Харесвам се повече гримирана.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
не се гримирам.. има дни в които наистина се харесвам без грим и такива в които не се,но в тези които не се просто си казвам,че е по-добре за кожата ми ако не сложа грим и не си слагам.. с грим като почти всяка жена/момиче се харесвам повече,защото грима освен за прикриване на недостатъци е и за подчертаване на хубавите черти.. понякога дори една спирала може да те направи по-хубава.. харесвам се с изключително лек грим (фдт. и спирала) това ми е грима.. и се гримирам само за специални случаи (3-5 пъти в годината) като след грим започват едни процедури с почистване,маска и т.н. - защото ако не ги направя си чувствам лицето мръсно понеже не съм свикнала да ходя с грим и това е..![]()
Повече се харесвам с грим. Очна линия и спирала слагам. И фон дьо тен от време на време. : ))
Зависи . И аз понякога се харесвам повече без грим , друг път пък с грим повече си се кефя . Различно , зависи какъв ще бъде грима и повода за него. Аз от време на време се гримирам, ако може да се каже въобще " гримиране " - това, че слагам малко пудра , сенки от време на време и някакъв балсам или гланц за устни .![]()
awerw♥
Aми не . Само ако ми се наложи и нямам избор .. Просто не се харесвам с грим . Единственото , което слагам е балсам за устни , които веднага попива , защото ако не ги мажа се напукват и ме болят . И другото , което използвам всеки ден (то въобще не е грим де , ама айде .. хд) е на Гарниер един рол-он за под очи.![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Точно гримиране не бих го нарекла.По-скоро потчертаване на красотата.Например имам големи кафеви очи,който страшно харесвам и задължително си слагам малко молив и спирала.Слагам си малко коректор под очите защото имам ужасни торбички под очите.Не харесвам устните си и им слагам гланц/червило. Лятото ходя напълно естествена с изключението на червилото/гланца ;д
Женско съм ;]
Аз понякога си слагам спирала и черен молив ии гланц. Коректор - ако имам пъпчици. Това не го правя всеки ден - когато ми остане време сутрин примерно или на по-специални случаи. Сенки, фдт, пудра и руж не ползвам - за изравяване на тена си слагам BB крем на Garnier.