- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Състезания по културизъм 2012
няма начин, това са най-специалните мазила
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
И кво.. ще помолим HolyShit да вземе малко за спомен от първото състезание..![]()
xDDDDDDD дай боже да отиде ! Пък и той трябва да си прави всичко сам, те хората ходят там с трениорите си, или с екипа си, съмнявам се да не вземе се намаже с олио![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Направо зехтин за престиж ^^
в такъв случай, ще си остане абсолютния победител на сцената, никой няма да смее да го доближи![]()
sapphire5![]()
Завръщам се аз към "Крадецът на праскови", после HolyShit да не каже, че не уча..![]()
А бе..Викам да се намажа със свинска мас,за да им е гадно..
ще дойдем твоя екип от Спорт и здраве и като ти казват името като излизаш " И в категория до 90 кг Лъвчооооооо от Тийнпроблеееееем"![]()
sapphire5![]()
xD .
оо лайнарите от спорт и здраве искат да ходат на състезание nice
_√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™