.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Черни точки

Здравейте! Вчера ходих на козметик за махане на черните точки, след това местата бяха много зачервени, днес са по-малко зачервени, но продължава да е доста неприятно.. та понеже за първи път ходя на козметик за това искам да попитам нормално ли е толкова време след това да продължават да ми остават следи от махането на черните точки? Много съм притеснена...

И моля ви без нападки, все пак сме тук, за да си даваме съвети и обменяме опит

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Явно е била твърде груба с теб,предлагам ти да я смениш с някой по-опитен.
    |

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Ъм, нормално е да са зачервени? Когато за първи път отидох на козметик, останаха и белези до към една седмица. Кожата ти много чувствителна ли е?
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Да, чувствителна ми е кожата.. и аз предположих, че може да е заради това. По принцип се притеснявам, защото това ме комплексира и не ми се излиза никъде в този вид, но в понеделник разбира се трябва да се ходи на даскало... та се надявам до тогава да почти да няма следи :- (

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Мажи се с хидратиращ крем и не слагай агресивни продукти на лицето ти. Ползвай фон-дьо-тен, докато ти изчезнат червенините няма как.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Цитирай Първоначално написано от dewil.girl Виж мнението
    ne si mahai chernite tochki ... te sled vreme 6te se mahnat.. za sega mojesh da izpolzvash nqkakuw krem ... Naprimer na Garnier pure active.. az s1m dowolna ot nego ... opitai i ti : ]
    Черните точки се махат няма как да изчезнат от само себе си.И крема е ефикасен за само пъпките не за черните точки.

Цитирай Първоначално написано от maginficent Виж мнението
    Черните точки се махат няма как да изчезнат от само себе си.И крема е ефикасен за само пъпките не за черните точки.
    ами , да те се махат иначе остават завинаги ... но ако си ги маха след това трябва да се слага спирт , защото лицето и остава на дупки ... така съм чувала де ; )

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    пфф....фащаш напарваш се после чистиш ма не с голи ръце а хартийки на пръстите после чистиш с спирт след това затваряш порите чрез търкане с лед и накрая мажеш подхранващ крем ама веднъж седмично че и веднъж на две само като има нужда

Аз съм доволна от една домашна маска...Белтък разбиваш на сняг и след това добавяш мед...на мен ми ги маха супер..а от меда кожата става много мека. Иначе за зачервяването ако искаш опитай с др. кометичка...но ако вече и при нея е така...мхмммм

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Инвестирай 25 лв в Bioderma sebium pore refiner.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си