- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черни точки
Здравейте! Вчера ходих на козметик за махане на черните точки, след това местата бяха много зачервени, днес са по-малко зачервени, но продължава да е доста неприятно.. та понеже за първи път ходя на козметик за това искам да попитам нормално ли е толкова време след това да продължават да ми остават следи от махането на черните точки? Много съм притеснена...
И моля ви без нападки, все пак сме тук, за да си даваме съвети и обменяме опит![]()
Явно е била твърде груба с теб,предлагам ти да я смениш с някой по-опитен.
|
![]()
Ъм, нормално е да са зачервени? Когато за първи път отидох на козметик, останаха и белези до към една седмица. Кожата ти много чувствителна ли е?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Да, чувствителна ми е кожата.. и аз предположих, че може да е заради това. По принцип се притеснявам, защото това ме комплексира и не ми се излиза никъде в този вид, но в понеделник разбира се трябва да се ходи на даскало... та се надявам до тогава да почти да няма следи :- (
Мажи се с хидратиращ крем и не слагай агресивни продукти на лицето ти. Ползвай фон-дьо-тен, докато ти изчезнат червенините няма как.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
пфф....фащаш напарваш се после чистиш ма не с голи ръце а хартийки на пръстите после чистиш с спирт след това затваряш порите чрез търкане с лед и накрая мажеш подхранващ крем ама веднъж седмично че и веднъж на две само като има нужда![]()
Аз съм доволна от една домашна маска...Белтък разбиваш на сняг и след това добавяш мед...на мен ми ги маха супер..а от меда кожата става много мека. Иначе за зачервяването ако искаш опитай с др. кометичка...но ако вече и при нея е така...мхмммм
Инвестирай 25 лв в Bioderma sebium pore refiner.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!