.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    Повече от фен Аватара на kriisskaa
    Град
    Varna

Unhappy имам много криви зъби

Ами значи имам много криви зъби .. долните са добре но горните ;xx предните ми два са раздалечени и ми липсват 2 зъба след предните идват кучешките ужасно срам ме е да говоря да се усмихвам..мама ми каза че има начин да се оправят нямам предвид брекети или шини ..преди носех шини и нямаше никакъв резултат а пък брекетите са много скъпи .. но имало друг начин какъв незнам.. просто не мога да ги трая вече като гледам другите кви хубави зъби подредени бели а моите.. ;( ..
    Последно редактирано от kriisskaa : 01-08-2012 на 11:16
    Момиче съм!!!

Banned Голям фен
    И моите бяха подобни на тези който показваш на снимаката .. на мене с времето ми се наместиха сами нз как сериозно с времето моите се оправиха на колко години си ? аз съм на 15

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    И моите бяха подобни на тези който показваш на снимаката .. на мене с времето ми се наместиха сами нз как сериозно с времето моите се оправиха на колко години си ? аз съм на 15
    на 13 съм но както казах липсват ми 2 зъба и на теб ли ти липсваха... не мисля че ще се оправят...но пък дано си права
    Момиче съм!!!

Banned Голям фен
    Ами липсваше ми един зъб но той си излезе но все пак отиди на зъболекар те ще ти кажат най добре о и съм момче "прав"

Град
    Varna
    моя грешка извинявай
    Момиче съм!!!

Повече от фен
    Брекети са ти решението или фасети, но и двата варианта са по-скъпи от шините, които си носил.

Град
    Varna
    момиче съм ... и както написах...маийка ми не иска да дава толкова пари както и аз..нямаме толкова голяма възможност
    Последно редактирано от kriisskaa : 01-08-2012 на 11:57
    Момиче съм!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от kriisskaa Виж мнението
    момиче съм ... и както написах...маийка ми не иска да дава толкова пари както и аз
    Ами ходи си с кривите зъби тогава..какво друго да ти кажа. Това са начините. Безплатен обяд няма, така че ще ти се наложи да дадеш пари, за да ти оправят зъбките. Безплатно ли очакваш да ти ги оправят?
    Ако беше 7-8 годишна щях да ти кажа да изчакаш да си смениш всичките зъби, ама ти си на 13 год. Нямаш зъби за сменяне вече, а това, че ти липсват 2 зъба, да го разбирам, че не са ти израстнали ли? Снимка имаш ли правена и разчетена при специалист? Там би трябвало да се видят, ако имаш зародиши на зъбчета и да преценят дали да ти правят операция и как да ги извадят. Но без брекети или фасети няма да ти се променят зъбите.

Град
    Varna
    не са могли да израстнат
    Момиче съм!!!

Повече от фен
    не са могли да израстнат
    Именно, на снимката ще се види, ако има зародиши и ще решат как да ги извадят. Така след време може да стане някоя голяма беля. Ти на стаматолог скоро ходила ли си, за да ти каже какво да правиш? А и самите ти зъби с едни брекети ще станат много красиви, реално май повече ти е горе проблема. Помисли си добре, за мен си заслужава да опиташ и да поносиш 1-2 год. брекети и после да имаш приятна усмивка.

Повече от фен
    Шините колко години ги носи? Трябват си брекети според мен, ортодонтските апаратчета са за по-леки случаи.

Град
    Varna
    мии година и половина някъде носих шините
    Момиче съм!!!

това е то Българина, хем го боли, хем го сърби
    Стой си с кривите зъбаци като майка ти 'и ти' не искате да дадете лев.

Град
    Varna
    питате ли ме дали вмомента имаме възможност?
    Последно редактирано от kriisskaa : 01-08-2012 на 11:16
    Момиче съм!!!

Град
    Varna
    Моля модераторите да ИЗТРИЯТ темата защото ми писна от вас
    Момиче съм!!!

Banned Голям фен
    Спокойно де.. като имат възможност ще ти купят не става еитака хоп.. без сърдити !

Повече от фен
    питате ли ме дали вмомента имаме възможност?
    Ами проблемът е в теб, защото ти не казваш ''нямаме възможност'', а казваш ''аз и майка ми не искаме''.. между двете неща има огромна разлика.

Град
    Varna
    ами не искам да казвам че нямаме възможност щото тука всички сиг са някви богаташчета дето само са отварят...то да кажеш еми с брекети само става..лесно е ама пари има ли ? както и да е аз исках само да ми дадете някакъв съвет ..вече никви теми няма да прая щот не мога да ви трая вече.. вместо да ми помогнете вие тука ми се зъбите .. ай изтривайте темата вече!!!
    Момиче съм!!!

това дали си богат или не няма значение .. имаш грешно мислене към богатите ... та долкото до брикетите да скъпи , но родителите ти ако искат най доброто за теб ще направят всичко възможно , и по добре да ти се сложат като си по малка защото посля няма да има толко смисъл ..

незнам колко са ти криви зъбите , но най важното поддържай ги мии ги постоянно и да са бели ,а не като някой да си ходят с жълти зъби понеже не могат да си отделят 2 мин .. пък колкото до брикетите вашите могат от всяга заплата да заделят пари и ще имате възможност :P

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Отиди да ти направят снимка, за да видят дали имаш зародиши. Второ, по-добре е да дадеш пари сега, отколкото по-късно - защото по късно няма как да ги оправиш, или пък ако има, ще бъде много трудно. Сега си малка и зъбите растат, и всичко може да се оправи много по-лесно и много по-бързо.

Това са ти зъбите бе човек! Не е като да кажеш искам лаптоп или някоя друга скъпа технология. Говори с майка си, но наистина трябва да направиш горе посочените неща.

Успех.

Повече от фен
    ами не искам да казвам че нямаме възможност щото тука всички сиг са някви богаташчета дето само са отварят...то да кажеш еми с брекети само става..лесно е ама пари има ли ? както и да е аз исках само да ми дадете някакъв съвет ..вече никви теми няма да прая щот не мога да ви трая вече.. вместо да ми помогнете вие тука ми се зъбите .. ай изтривайте темата вече!!!
    Никой не ти се зъби, ти подведе хората, като каза, че не искаш да си слагаш брекети, а не че нямаш възможност. Едва ли някой щеше да ти каже нещо подобно, ако беше казала истината. Освен това никой тук не е виновен, че за брекети се плаща. Ами както вече казах- няма безплатен обяд, за всичко се плаща.
    А шините, за които говориш, че си ги носила година и малко..ами аз не съм чула някой да е носил по-малко от две-три години, а ти си имаш криви зъбки, не лека корекция.. Много малко си ги носила, за да има ефект.
    Отделете пари за брекети, не е невъзможно. Не всички, които носят са богаташи.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от venijjmj Виж мнението
    незнам колко са ти криви зъбите , но най важното поддържай ги мии ги постоянно и да са бели ,а не като някой да си ходят с жълти зъби понеже не могат да си отделят 2 мин .. пък колкото до брикетите вашите могат от всяга заплата да заделят пари и ще имате възможност :P
    Има си хора, колкото и да си мият зъбите, то пак съм им жълти. По-лесно им се оцветява емайла. Не е до миене само.
    И не се казва брикети, а брекети. Брикетите са вид дървени въглища, брекетите са за зъбите.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    отиди на ортодонт да ти сложат шини избора е твой дали да носиш брекети или такива които се махат и слагат

Аз имах подобен проблем преди предните ми 2 зъба бяха раздалечени,обаче зъби не ми липсваха.Оправих се след 4 години носене на скоби, не беше най-приятното изживяване,но сега имам прави зъби.така,че слагай пак скобите и ще търпиш колкото се налага.А колкото до липсата на зъби до сега вече сигурно трябва да са ти паднали всички не знам как е положението, не могат да пораснат или са счупени.Сега се сещам,че и на мен 1 зъб не искаше да порасне много време но сега си е на ред.Трябва да отидеш на зъболекар да каже какво е положението,ако няма изгледи за порастване почвайте да събирате парички за фасети,но не ми се вярва да е толкова фатално.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си