.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Hybrid View

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    отиди на ортодонт да ти сложат шини избора е твой дали да носиш брекети или такива които се махат и слагат
    Ама тя е носила шини вече, но нямало ефект..то и какъв ефект да има за година и половина..?! И сега ние сме виновни, че се плащат брекетите. Аз реших, че щом питаш, значи имаш възможност да си позволиш да си промениш зъбите. Иначе защо пък ще питаш? Сами няма да се оправят, иначе хората няма да дават куп пари за брекети, фасети и т.н.
    Освен това цените на брекетите са между 1000 и 3000 лв. Не е задължително да слагаш най-скъпите, нали?

Повече от фен Аватара на kriisskaa
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от teddybearMV Виж мнението
    Ама тя е носила шини вече, но нямало ефект..то и какъв ефект да има за година и половина..?! И сега ние сме виновни, че се плащат брекетите. Аз реших, че щом питаш, значи имаш възможност да си позволиш да си промениш зъбите. Иначе защо пък ще питаш? Сами няма да се оправят, иначе хората няма да дават куп пари за брекети, фасети и т.н.
    Освен това цените на брекетите са между 1000 и 3000 лв. Не е задължително да слагаш най-скъпите, нали?
    е не може ли да питам аз не знам колко струват брекетите и питам ..знаех само че са много скъпи мерси че ми казахте ..ще говоря с майка ми ..а за шините незнам дали година и половина съм ги носила така мисля
    Момиче съм!!!

Цитирай Първоначално написано от teddybearMV Виж мнението
    Ами тогава защо липсват 2 зъба ,счупени ли са

Повече от фен Аватара на kriisskaa
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от slunchoy Виж мнението
    Ами тогава защо липсват 2 зъба ,счупени ли са
    не не са счупени аз сложих шини когато всички зъби ми пораснаха ... нещо не са могли да израстнат..незнам защо но не са счупени просто ги няма
    Момиче съм!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си