Дали наистина има още чувства към нея. Той само ми обеснява колко я мрази и ненавижда. Това за "непобедимия" ;д да знам и на мен ми стана смешно първия път но не мога да го разбера. Като се засекат нищо не си казвали и т.н + това нз кой точно му е званял да го заплашва.. бил от друга страна. Относно бившата му... не знам наистина какво са говорили и с какво са го заплашвали но после ми каза нещо от рода на " аз съм много отмастителен, и това няма да го забравя, той няма право да ме заплашва" " знам как да го направя " и сякакви такива. И наскоро разбрах че са били от един квартал с бившата му и то не от него а от една приятелка която я познава. И днеска той ми вика да отида в тях това онова и ме чакаше на спирката и беше той и едно момиче. И само слизам и това момиче се качваше и много приличаше на бившата му. Даже съм почти сигурна че беше тя, но те даже не се поглеждаха. А относно приятелството.. да пратих и но след това се усетих че той може да се ядоса или да му стане тъпо и викам да го откажа и съм убедена, че го направих.
Границата между омраза и любов е много тънка. Единственото, което можеш да направиш е просто да си там за него и да не споменаваш бившата му. Или ще я изместиш, или връзката ви ще пропадне, но каквото и да направиш, за да се опиташ да го накараш на сила да я забрави - ще се провалиш. Най-голямата грешка ще е ако започнеш да водиш спорове за нея.
Според мен ,няма какво да направиш.Егото му е твърде наранено,бившата му добре го е подредила xD. Но,чата наистина си беше забавен.Този човек,няма правото да ти време миналото си в лицето,както и ти нямаш правото да го правиш.А,да се ядосва за тези неща е съмнително.Поговори с него,но сериозно и гледай да не ти увърта нещата. >.<".