.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Фен
    Град
    Plovdiv
    Границата между омраза и любов е много тънка. Единственото, което можеш да направиш е просто да си там за него и да не споменаваш бившата му. Или ще я изместиш, или връзката ви ще пропадне, но каквото и да направиш, за да се опиташ да го накараш на сила да я забрави - ще се провалиш. Най-голямата грешка ще е ако започнеш да водиш спорове за нея.

Фен Аватара на AmNesiA
    Град
    руsee ~
    Така като гледам, момчето щом още я оплаква може би не е готово за връзка на този етап.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Според мен ,няма какво да направиш.Егото му е твърде наранено,бившата му добре го е подредила xD. Но,чата наистина си беше забавен.Този човек,няма правото да ти време миналото си в лицето,както и ти нямаш правото да го правиш.А,да се ядосва за тези неща е съмнително.Поговори с него,но сериозно и гледай да не ти увърта нещата. >.<".
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от antineutral Виж мнението
    Боли го. И когато го докоснат по раната, боли, и вика, и се превръща в озверяло и наплашено кученце. Едва ли става дума за чувства към нея, поне не и в смисъла да на това да са заедно или да я обича- по-скоро на гняв и огорчение от разбитата обич. Надявай се да ти сподели повече завбъдеще, да си поплаче на рамото ти дори. Засега не е готов дори да се спомене за бившата му. Докато нещата отшумят.
    +1 аз мисля по същия начин ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си