.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

МЯСТО ЗА СРЕЩА !

утре с гаджето ми правим 1 месец и искам да я заведа на някое усамотено и романтично място ? имате ли предложения? аз си мислих за някой покрив на някаква сграда ? идеи къде има такъв покрив,където да не ми напражят проблем или просто да се промъкнем ?

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    В тоя студ на някой покрив ?
    И кво като прайте 1 месец? Голямата работа... кат направите 1 година тогаа мисли за такиа работи. :X
    GTA Stunting

Заведи я у вас
    Аз съм реалист.

Дам..Заведи я у вас, ама .. да не да има разхвърлени възглавници по пода и тоалетна хартия висяща от прозорците xD
    Подготви местенцето, на което ще сте.. Храна, атмосфера,музика ... Сещаш се.. х )

anonymous708973
    Guest
    Покрив през януари? Какво ще правите там?

Ако искате да го отбележите някак, сгответе си заедно вечеря, например Дори едни спагети да са, ще ви остане като мил спомен.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    И аз ще се съглася с писалите преди мен-ще ви студено на покрив през зимата.По-добре избери нещо което ще ви е по-удобно и уютно-както предложиха пригответе си вечеря

Кой По Дяволите ходи на покрив оО То за пъривя месец и у вас е тъпо да я закараш да празнувате... По-добре отидете на някой бар вечерта, пийте по едно. След това се разходете малко в студа(нали трябва да създадем атмосфера :P ) пък като ви писне да обикаляте отивате у вас иииии.. то се подразбира

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си