- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е ?
Според вас възможно ли е момче и момиче което преди са се обичали ужасно много и като скъсат след време пак да са заедно ако момчето продължава да обича момичето и и двамата държат връзка макар и рядко ? Момичето вече си има друг.
Имало е причина да се разделите. Момичето вече е загърбило връзката ви и е продължило напред с друг човек до себе си. Не храни напразни надежди.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Момичето като си има друг - бегай. К'во си се присетил, че пак искаш да си с нея. Явно повечето си мислите, че момичетата ще ви чакат вечно, та като се присетите колко ги обичате, да не са заети. И не не е възможно, по простата причина, че след време ще се досетите защп , аджеба, сте скъсали.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Не е невъзможно, но зависи и от двама ви, не само от единия. Ако момичето е влюбено в приятеля си, съмнявам се да го остави заради стара приключила връзка![]()
зависи, може момичето още да има чувства и да си е намерила друг, за да забрави бившия си
Всичко може попринцип, въпреки че не живеем във филм , но ще ти дам само един съвет- продължи напред. Било ви е хубаво, нека да си остане така.
Разбира се, че е възможно.Всичко на тоя свят е възможно и не е изключено нещата така да се извъртят, че да се достигне, че да се съберат отново.
Възможно е. Ама защо да е.. щом вече сте се разделили, значи е имало причина.. не знам де, аз лично съм имала ситуацията да се връщам при бивш и то не един път... еми не се получава. Само боли още повече. Зависи пак от какво естество са проблемите м/у вас, но.. продължавай напред и не го мисли.
Не живей в миналото, крачките назад са грешни крачки. Не ги прави ! Life goes on ;]