Такам..никога не ми е вървяло с момчета.Не съм тип момиче което се влюбва всеки ден,пък и имайки впредвит годините ми няма как да имам кой знае колко влюбвания.И все пак точно преди 1год. се влюбих в един приятел на мой съученик.Той е една година по-голям и сме в едно даскало.Всъщност той започна,аз не го бях забелязала,но той започна да ме зяпа и закача..и аз глупачката се влюбих.3 месеца се зарибявах ме,но така и не ме покани на среща,лятната ваканция се виждах ме просто защото живеем в един квартал.Почнах ме даскало и той пак почна се навърта около мен,но за кратко..вече от 2 месеца не ме е доближавал.През цялото време правех опити да му покажа че ми харесва,че имам нещо към него....Страшно съм влюбена и не знам какво да направя,страх ме е да говоря с него на тази тема от страх,че ще ме отреже,но и не искам да продължавам така.Искам да знам имали нещо към мен или не..но просто ме е СТРАХ,може би защото първия път когато опитах да кажа на момче какво изпитвам ме отрязаха жестоко...какво да правя?!
Последно редактирано от GrEeNgIrL21 : 01-03-2012 на 18:15Причина: допусната правописна грешка