.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: РЕВНОСТ

Hybrid View

РЕВНОСТ

Заедно сме от около 6 месеца ако искараме до 28 ще ги направим. Проблема е че аз съм много ревнива, постянно си мисля че не ме обича вече, че съм му омръзнала и че не иска да е с мен, отначало като подхванех тая тема с него добре винаги ми казва че иска да е с мен че ме обича и не съм му омръзнала и сега пак е така но вече усещам че го изнервям и наранявам по този начин като не му вярвам и постоянно се съмнявам. Първо си пишише с едно момиче тя явно го харесваше а той си правеше ебавка с нея тя като разбра, че е с мен и тотално умря, по същото време си пише и с бившата му, ОК пишат си а и бтв са в един клас не ми пречи. С нея са ходили около 2-3 месеца и общо взето с мен му е най-дългата връзка, но просто като става въпрос за някое друго момиче и заговори или някоя от бившите му направо ОТКАЧАМ! Постоянно си мисля, че има още чуства към бившата си като разбера че си пишат и полудявамммммммм оня ден и беше званял за да и обясни защо съм била ревнива момичето явно няма нищо към него или нещо против мен, и него го питах дали иска да е още с нея той каза не. Много го обичам, а още повече ме е страх да не го изгубя той е целият ми свят 843903 пъти ми е казвал, че няма да го изгубя а аз постоянно си мисля разни глупости искам да спре тая моя ревност и най накрая да си караме спокойно! Дайте някакъв съвет как да не ревнувам толкова и според вас има ли чуства към бившата си?

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Чувството за собственост се обажда...
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Цитирай Първоначално написано от Audiophile Виж мнението
    Чувството за собственост се обажда...
    ^ Съгласна... Щом ти казва, че ЩЕ Е с теб, че НЕ обича друга, че ИСКА теб, че те ОБИЧА ... няма за какво да се притесняваш.
    Той не може цял ден да говори с теб, да излиза само с теб... Има си приятелки, бивши..И какво от това? Щом имате връзка - има големи чувства..
    Чувството за собственост обаче е лошо нещо х )

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Това, което сама си правиш, никой не може да ти го направи. Или му имаш доверие или не. Средно положение няма.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    По-кротко де. Ужасно много се филмираш. Ти знаеш ли, че си пише с тези момичета? Знаеш. Той казва ли ти, споделя ли ти дори за какво си говорят? Казва ти. Е тогава къде мислиш е причината за ревност? Ако искаше нещо от някоя, нямаше да го дава толкова открито. Един от по-сигурните начини да загубиш някого, е да си мислиш нон стоп, че няма как да не се разделите.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Banned Голям фен
    Ако очакваш да ти дадем рецепта,формула как да спреш да си ревнива..

По това което разбрах е че момчето те обича и че ти се 'потиш' ненужно
    Щом той ти споделя всичко това и т.н значи иска да си информирана
    Тоест по спокойно и дишай !

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    ревността се лекува с алкохол
    GTA Stunting

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ревнувай ама като има за какво и си сигурна иначе само ще си хабиш нервите и ще ти побелее рано косата

Благодаря на всички!

Супер фен Аватара на djipsito
    Що се нервиш за глупости ? Толкова ли се мразиш, че искаш да се сбръчкотиш на младини ;д
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

в никакъв случай ;D

anonymous708973
    Guest
    Единственият начин да спреш да ревнуваш толкова болезнено е да си изградиш самочувствие и да се отървеш от всички комплекси.

Супер фен Аватара на paradosou
    ^ взе ми думите от клавиатурата :Д

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Да, и да не оставяш щастието ти да зависи само от едно единствено момче.. Няма такива неща като "Той е целият ми свят"..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си