- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кървене 5 дни след Ескапел
Само да ви споделя един случай с Ескапел..
Преди 3 години на една приятелка и се скъса презерватива и той свърши в нея..Тя пи ескапел, 2 седмици по-късно трябваше да и дойде, но не и дойде.Направи си тест и беше положителен.И сега резултата е 3 годишно момиченце, да и е живо и здраво.
Та по повод на този случай, въобще не вярвам на това хапче, но подкрепям мненията, че не трябва да се пие за щяло и нещяло..
mene me e strah zashtto dobre se e svil nastrani ai ako e svurshil i v mene ..
Моята ситуация е че на 22.02 го правихме с приятеля ми и точно като свършваше, презерватива се скъса и всичко си остана в мен , веднага взех ескапел , сигурно не беше минал и един час...както и да е. На 27.02 имах леко кървене с някъква прозрачна течност като слуз и на следващия ден (днес) цял ден имам кръвотечение сякаш съм в цикъл ама малко по слабо , а пък попринцип трябваше да ми дойде на 11.03. Знам ,че не сте специалисти ама все пак кажете ми дали всичко е ок![]()
Последно редактирано от sarra : 02-28-2014 на 20:41
Здравейте, искам да споделя нещо, което ме притесни за да ме посъветвате какво да правя. 2 дена след приключването на цикъла ми При полов акт с приятеля ми той свърши в мен, при което аз до 20 мин изпих хапче ''ескапел'' и 5 дена след това ми дойде отново. Та въпрода ми е дали има вероятност хапчето да не е подействало?
Здравейте! Имам по конкретен въпрос. Наскоро взех ескапел, наложи се и така, така, така... Та, въпросът ми беше, ако има някой по- запознат, или му се е случвало, дали дори и лекото червеникаво- кафяво зацапване (приличащо на течение смесено с кръв