.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Как да предложа на едно момиче?

Хора кажете ми ж какви обстоятелства да Предложа на едно моми4е и КАК? PLS hora

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

Re: HELP :(

Molq te ne pravi samo edno: da i kazvash "Iskash li da mi stanesh gadje?"
    Ako si siguren 4e i tq te haresva,nai-lesnoto koeto mojesh da napravish da q pokanesh na razhodka ili na kafe,kadeto reshish i posle da q izpratish do tqh i da q celunesh tva e parvoto,koeto mi doide na um,no ima i mnogo drugi na4ini.
    Jivota e kato ogledalo, ako mu se usmihnesh, shte ti otvarne sys syshtoto!!!

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Моето предложение е такова:

Изведи я некаде на кафенце или на некое по готино место и не и предлагаи направо първо се опитаи да разбереш какво мисли за тебе как те намира като човек и вече ако това което чуеш ти хареса хвани и раката и кажи и че обичаш и я попитаи дали би искала да опитате дали ще се получи нешо между вас.

Надявам се да съм помогнал и успехи

e 4ak 4e q obi4a.....malko mi se vijda mnogo,shte vzeme da stresira momi4eto,po-dobre da i kaje 4e q haresva

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    е ако наистина я обича защо да не и го разкрие но все пак съм съгласен със тебе

tq me haresva ve4e s1m ubeden v tova daje se zaribqvame ...

v nikakyv sku4au ne kazvai isja6 li da mi stene6 gadje a za celuvkata moje no ako si napulno ubeden 4e te haresva 6toto ina4e moje da si trgne6 s 6amar i vse pak ne kaZvai iska6 li da mi stane6 gadje po dobre iska6 li da ima ne6to pove4e m/u nas ili ne6to takova
    ЗнАм дА ИскАм... МоГа дА ИсКам... ИмАм вСиЧкО, КоЕтО ПоИсКаМ... МоГа дА ИмАм и тЕб, АкО ИсКаМ... Но сЪм иНаТ... и Не Те иСкАм...

или пък след целувката я попитай просто "заедно ли сме?" и така
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

:)

e,shtom te haresva..Smelo na Pred!

седнете на някоя пейка и й кажи че трепери и я прегърни после я целуни и я питай навита ли си
    Impossible is nothing ;] ^^

^^

oK tnx ako ima nqkoi o6te idei da kazva 6te s1m blagodaren \/

ako e sfobodna i nqma gaje demek,zavedi q nqkude na same da ste i i gowori stix ton mn blisko do neq da razbere za kfo ste nasame i leko oleka trugva6 kum neq i q celyva6,s mn moi4ta sum go pravil tfa tfa im e slabosta!!! ama ako ima gaje moe werno da si trugne6 sus shamar fse pak yspex

по на колко години сте ?

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    ae tui kat gledamm ti q haresva6 tq teb....kyf e problema pyk i to se o4ertvat 2 na4ina ili da q celune6...ili da q pita6 dali iska da ste zaedno ama 2-riq malko ne mi se nravli li4no

Nema gaje spox tnx se pak
    50% AngeL Plus 50% EviL That's me ...

Еми бъди по-директен. Извеждаш я някъде (на кафе, разходка, кино и т.н.) и когато усетиш момента я целуваш. ей тъй па ако не се усети, че искаш да бъдете нещо повече от приятели не знам...

Ami da naistina ne q pitai takiva ne6ta ... zavusu kakvo e momi4eto ako e nqkfa mu6karana ili po-oputna i taka stava no spored men nai dobre e purvo da izlezete nqkude i da i pravi6 uslugi da moje da ti vqrva Nadqvam se da sum pomognal

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Никакво казване обичам те за да тръгне с теб. Много смешно звучат тези думи ако не си показал преди това, че наистина са искрени.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Бъди, себе си...

Сега сериозно - аз няма да ти отговоря но mitkom89 със сигурност. Питай го него

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    ...Сега сериозно - аз няма да ти отговоря но mitkom89 със сигурност. Питай го него

Целувки, илзизания ала бала...И накрая и кажи, "Ти си моето момиче", без да я питаш, ама не на първата среща...

Цитирай Първоначално написано от fe6an_alex
    ako e sfobodna i nqma gaje demek,zavedi q nqkude na same da ste i i gowori stix ton mn blisko do neq da razbere za kfo ste nasame i leko oleka trugva6 kum neq i q celyva6,s mn moi4ta sum go pravil tfa tfa im e slabosta!!! ama ako ima gaje moe werno da si trugne6 sus shamar fse pak yspex
    тя ако си има и гадже и той я целуне...ще се моли само с шамар да си тръгне

Re: HELP :(

Цитирай Първоначално написано от ani4ika
    Molq te ne pravi samo edno: da i kazvash "Iskash li da mi stanesh gadje?"
    Ako si siguren 4e i tq te haresva,nai-lesnoto koeto mojesh da napravish da q pokanesh na razhodka ili na kafe,kadeto reshish i posle da q izpratish do tqh i da q celunesh tva e parvoto,koeto mi doide na um,no ima i mnogo drugi na4ini.
    още ли не е известно ,че вече не е позволено да се пише на латиница???

Ей,като почнете с тези теми направо лудвам!!!!!!!!!!!Как да и предложа еми отиди при нея и си поговорете НЕ ПО СКАЙП МНОГО Е ГЛУПАВО и и кажи така и така не си ми безразлична харесваш ми и тн измисли нещо )
    So ni ya wasurete ta ze...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Пет Дек 28, 2007 << това да ви говори нещо ?

Най малкото момчето до са сигурно се е оженило ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си