- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмяване.
Някой би ли ми обяснил най-добрият и лесен начин за обезкосмяване на задните части, орехчетата и изобщо тези части на тялото. Благодря ви.
най-добрият по принцип е кола, но е доста болезнено - особено за вас
има и кремчета депилатоар
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Не мога да си представя как ще си бръсна задника с извинение.. най-малкото ми е трудно достижим...
^ бтв. и аз за това се сетих първо ;д;д;
иначе най-ефикасния кола маска.. и недей да ги бръснеш,че ще станат по-зле.. до колкото разбрах до сега не си ги бръснал- значи ще боли по-малко .. отиваш при козметик и за 15 мин. си готов.. нито е скъпо,нито е болка за умиране.. и сега само не ми казвай,че се притесняваш от козметик - тия козметици толкова косми са виждали,че едва ли точно твоите би им направило впечатление.. а и после около 3-4 седмици (зависи колко бързо ти растат) няма да се сетиш за космиайде успех
![]()
^ То сякаш навсякъде вече е по-добре с кола маска, с т'ва бръснене на 2 дни ръстът пак.
^ ами щом и ти си на това мнение записваш час при козметик и си готов![]()
повечето момчета ги е много страх от козметичките![]()
мъже, няма страшно, никой няма да ви изяде, нито пък да ви се смее XD ако си от София, мога да ти препоръчам много добро място
защо избяга?..❞
^ да.. и на мен това винаги ми е било смешно.. ние сме жени и търпим на болката,а те си мислят,че едва ли не ще ги обезглавят ;д
те, милите, са много чувствителни на тема болка![]()
защо избяга?..❞
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
за какво ти е да си обезкосмяваш задника, да не би някой да те клеца там , абе стига сте се излагали бе , аз си махам космите на оная раота , щото ми е кофти като има косми , ама за задника не , щото коя ще ме гледа там ? :Д
^ е да де то като не се вижда за какво ти е.. тогава дай докато не започнеш да водиш полов живот да не се обезкосмяваш и да си ходиш с гората а ?
;д айде една кола маска няма да ви убие..
Това с козметика ми се струва гадно, по- добре сам. Някак си ми се струва гадно оная да гледа всичко там ...
БХ ми е