- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да правя ?
Здравейте нов съм, преди няколко дни бях на среща с една приятелка(познаваме се не повече от седмица, но се опознахме много добре). Та: Пишем си, говорим си по цяла нощ, но нещо ме спира да я целуна, бяхме на кафе, но нямам смелост, а тя го иска, но не е настоятелна, май чака на мен?... Мисля да и задам въпроса "Искаш ли да сме нещо повече от приятели"... Дайте малко съвети...
откажи са докато е време
GTA Stunting
има ли причина ?
е хубу де ама искам да потръгнат нещата, тя не е настоятелна за 1вата целувка, а иначе за другите работи е. Искам да кажа че май чака аз направя първата крачка, а нещо не ми стиска :@
В такъв случай това си е лично твой проблем .. как очакваш ние да ти помогнем ?
Пускаш тема да кажеш, че те е срам да я целунеш, ми накъде си тръгнал тогава ?
Как искаш да сте нещо повече от приятели .. ?
Прави това,което мислиш за добре само да не се изцепиш:Искаш ли да се натискаме?Може ли да те целуна?(или нещо такова xD).Просто събери смелост,целуни я няма нужда от филмови реплики като:Искаш ли да сме нещо повече от приятели? (изтъркано е ,мисля,че ако я целунеш намека ще е достатъчен [=...) Успех!!
оф предложи й не виждам защо се притеснявашв крайна сметка ти си момчето направи първата крачка
аа колкото за целуването споко то ще стане от само себе си
![]()
Еми...пф нз xD..Ама всъщност к'во значение има дали се е целувал или не,никой няма да забележи,ще бъде спонтанно,той ще е притеснен,тя-изненадана..може просто устните им да се докоснат без нищо друго(в най-добрия случай)...а и едва ли ще стане въпрос за целувката,а ако стане ще има доста оправдания,които да си измисли..
ми айде де то зависи просто ще стане ято там е магията че става спонтанно (почти де)
![]()
Ако ти е толкова проблем.. да дойдем ние да я целунем вместо теб![]()
Не знам на колко сте, ама да я питаш е глупав вариант. Целуни я просто.
Събери смелост и просто я целуни,мнооого по-добър вариант е отколкото да я питаш.
Хората с подобен тип "проблем" искат някой да ги нахъса да го направят... простичко е.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
на 16 сме, значи ще се престраша, много е хубава няма начин да не и хареса, нно незнам защо ме е "страх"...
Първият път е най-трудно, но веднъж направиш ли го става лесно. JUST DO IT!
Аз съм реалист.
точно това е, има ли първи път после е лесно, но първата крачка е трудна е дано да стане ...
Просто я целуни...Какви са тези глупави въпроси "Искаш ли да сме повече от приятели" < FAIL!! Целуни я, ако ти отвърне значи нещата са готови , ако се отдръпне - има и други...
--------------------------------------------------------
Забрави въпроса. Ако не искаш да я изтървеш - действай. Не бъди страхливко... Момичетата не си падат по такива
това ме изкефи, за страхливците, ЩЕ ДЕЙСТВАМ, тя го иска ама чака на мен... мерси за полезните съвети.
Като нямаш топките дори да я целунеш, к'во още искаш ? Мацката да ти налети ? Еми нема да стане, или си събираш мъжеството и просто я целуваш, или не й губиш времето, следователно и нашето като мрънкаш по форумите![]()