.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Lightbulb какво да правя ?

Здравейте нов съм, преди няколко дни бях на среща с една приятелка(познаваме се не повече от седмица, но се опознахме много добре). Та: Пишем си, говорим си по цяла нощ, но нещо ме спира да я целуна, бяхме на кафе, но нямам смелост, а тя го иска, но не е настоятелна, май чака на мен?... Мисля да и задам въпроса "Искаш ли да сме нещо повече от приятели"... Дайте малко съвети...

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    откажи са докато е време
    GTA Stunting

има ли причина ?

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    години от личен опит
    GTA Stunting

е хубу де ама искам да потръгнат нещата, тя не е настоятелна за 1вата целувка, а иначе за другите работи е. Искам да кажа че май чака аз направя първата крачка, а нещо не ми стиска :@

Мега фен Аватара на Ashenvale
    В такъв случай това си е лично твой проблем .. как очакваш ние да ти помогнем ?
    Пускаш тема да кажеш, че те е срам да я целунеш, ми накъде си тръгнал тогава ?
    Как искаш да сте нещо повече от приятели .. ?

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    Прави това,което мислиш за добре само да не се изцепиш:Искаш ли да се натискаме?Може ли да те целуна?(или нещо такова xD).Просто събери смелост,целуни я няма нужда от филмови реплики като:Искаш ли да сме нещо повече от приятели? (изтъркано е ,мисля,че ако я целунеш намека ще е достатъчен [=...) Успех!!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от smile12345 Виж мнението
    Прави това,което мислиш за добре само да не се изцепиш:Искаш ли да се натискаме?Може ли да те целуна?(или нещо такова xD).Просто събери смелост,целуни я няма нужда от филмови реплики като:Искаш ли да сме нещо повече от приятели? (изтъркано е ,мисля,че ако я целунеш намека ще е достатъчен [=...) Успех!!
    ми ,ако не се е целувал?

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    оф предложи й не виждам защо се притесняваш в крайна сметка ти си момчето направи първата крачка аа колкото за целуването споко то ще стане от само себе си

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    оаа колкото за целуването споко то ще стане от само себе си
    дАЛИ? ;d .

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    Еми...пф нз xD..Ама всъщност к'во значение има дали се е целувал или не,никой няма да забележи,ще бъде спонтанно,той ще е притеснен,тя-изненадана..може просто устните им да се докоснат без нищо друго(в най-добрия случай)...а и едва ли ще стане въпрос за целувката,а ако стане ще има доста оправдания,които да си измисли..

ми айде де то зависи просто ще стане я то там е магията че става спонтанно (почти де)

Banned Голям фен
    Ако ти е толкова проблем.. да дойдем ние да я целунем вместо теб

ай ходете имате благословията ми

anonymous708973
    Guest
    Не знам на колко сте, ама да я питаш е глупав вариант. Целуни я просто.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Събери смелост и просто я целуни,мнооого по-добър вариант е отколкото да я питаш.

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Хората с подобен тип "проблем" искат някой да ги нахъса да го направят... простичко е.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

на 16 сме, значи ще се престраша, много е хубава няма начин да не и хареса, нно незнам защо ме е "страх"...

Първият път е най-трудно, но веднъж направиш ли го става лесно . JUST DO IT!
    Аз съм реалист.

точно това е, има ли първи път после е лесно, но първата крачка е трудна е дано да стане ...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Просто я целуни...Какви са тези глупави въпроси "Искаш ли да сме повече от приятели" < FAIL!! Целуни я, ако ти отвърне значи нещата са готови , ако се отдръпне - има и други...

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Забрави въпроса. Ако не искаш да я изтървеш - действай. Не бъди страхливко... Момичетата не си падат по такива

това ме изкефи, за страхливците, ЩЕ ДЕЙСТВАМ, тя го иска ама чака на мен... мерси за полезните съвети.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Като нямаш топките дори да я целунеш, к'во още искаш ? Мацката да ти налети ? Еми нема да стане, или си събираш мъжеството и просто я целуваш, или не й губиш времето, следователно и нашето като мрънкаш по форумите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си