- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снощи в пред входа на дискотеката...
един бедняк искаше да влезе, добро момче изглеждаше, ама горкия не мина фейс контрола.Беше с не много модерни дрехи и го върнаха. Той остана сам отвън, докато приятелите му влязоха да се забавляват. Всички много му се смяхме от нашата компания
![]()
![]()
Иначе беше супер яко, забихме една мацка на 24 - студентка от УНСС - е*ахме я до 9 сутринта после аз и един приятелНека ви е ят!
![]()
Съсед що не ме викна.
Ние пък лятото сме на бахамите.
pic or it didn't happen.
добре, че бях с дизел иначе и той нямаше да мине фейс контрола, просто намигнах на пича и го пуснаха![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Звънни като одите ,да носиш една кутия http://fitness1.bg/syntha-6-504-lbs/ и 15-20 литра мляко да пия..
Знам,че ще е чест за теб..Няма нужда да го казваш![]()
Лъвчо, тебе чакаметука им разправях по едно време как ходим да чукаме всяка събота в публичните домове
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
не ни вярват бееекажи като сложим златните ланци по 2-3 кила ? и марковите цайси, стотачка в джобчето и ги перем яко
![]()
sapphire5![]()
^ чалгата е най-яката музика хахаа иди се застреляй бе.. ако чалгата изобщо се брои за музика щеше да е добре хаха.. само такива пропаднали като тебе сл чалга и се надяват на тати парите,за да забият някоя кифла щото без пари не виждам к
к'фо друго ще искат от тебе.. шибаняк..
Не е вярно! Емилия ми е най-любимата певица, както и Глория! Имат страхотни песни, а и Анелия също!Аз само PLANETA HD гледам вкъщи по цял ден на мега скъпия и голям LG телевизор, който тати купи с кредит от TBI CREDIT за 10 000 лева
Нека ви е ят
Чалгата е музиката на народа! Да живеем великите българи и майка балгария!
![]()
Как въобще ти ги ражда главата тези тъпи безмислици?![]()
^ и аз щях това да питам
хаха истина са.. колкото ти си забавен толкова това е истина ;д;д;д
Ти пък откъде знаеш, че ние сме бедни и прости?![]()