- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Би ли ви се сторило секси..?
Ако мъж,който харесвате се е надървил и е с леко отворен цип пред вас ? Първата мисъл,която ви идва, да му направите свирка ли е ? Защото аз,ако видя това,моментално искам да му сваля дънките и да оближа члена му. При вас има ли такива асоциации? Искам да знам колко съм извратена и дали само аз се сещам за това..
Малко са момчетата, които не биха се зарадвали на такъв жест...стига да не е на публично място или на семейната вечеря О.о
Ооо и аз бих се зарадвал на такъв жест спор нямаа до това дали си извратена НЕ МИСЛЯ ЧЕ СИ. Всеки си има собствени фантазии било то малко или много извратени те са си негови и никой не може да ти каже какво да мислиш и какво да правиш
) "Разни хора разни идеали" на едни се харесват извратените на други не :P
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
Мъжът ще се изкефи, пък другите нека си мислят каквото искат.
Welcome to the Jungle...
Мне, звучи мега тъпо...като за свалка в дискотека след 3 сутринта
Ако сме в нас и сме двамата и не правим нищо окей, ама ако имам работа/ ям/ занимавам се с нещо/ сме навън/ сме с приятели/ сме на среща не само, че няма да получи на момента свирка, ами най-вероятно и по-късно...аз ако съм решила да му го лапна, ще го направя и без да си навира пишката в лицето ми....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Поредната фейк тема . Кви са тея мацки дет скачат да облизват![]()
едва ли би ми минало това през главата за всяко момче/мъж
ако е някоя потенциална тръпка и сме сами, може би...
Аз бих му резнал члена с бръснарско ножче ... ама все пак :О по - яко е да се разхождаш с ерекция по улиците и да викаш революция![]()
Явно съм срамежлива и няма нищо мръснишко в мен... знам ли ... Обаче, дори и да сме само двамата и да си седи така пред мен, дори и да ми мине нещо такова през главата.. едва ли ще го направя о.О
Ше го пропуснем...////
Роси![]()
![]()
Адашчето![]()
![]()
Sunshinebabybyy
Nirvana13
![]()
Novasum
![]()
ruth
![]()
![]()
...........................................
I’ve got Gucci’s on my feet
Diamonds on my neck
Diamonds on my wrist
Bitches on my dick
But y’all already said that