.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Стегнат корем

Може ли да ми препоръчате някакви хубави упражнения, които сте изпробвали или знаете, че действат, с които мога да си стегна корема. Опитвала съм и с пилатес, и с какво ли не, но все не получавам резултата, който искам. Това ми е целта http://www.google.bg/imgres?q=%D1%81...t:429,r:6,s:11 . И ако може да ми кажете по колко пъти да ги правя и за колко време горе-долу ще има резултат. Мерси!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Тичай! С тичане се извайва корем + упражнения за корем.
    Плюс това избягвай тестеното и пърженото, храни се здравословно.
    До 2 - 3 месеца ще има ефект.

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    300 коремни преси на ден, трябва да си много стриктна. Храни се здравословно.

Цитирай Първоначално написано от qkakukla2 Виж мнението
    това е !..

Град
    pazardjik
    значи трябва да ходиш да бягаш поне пред ден , да правиш коремни преси , но не дей да правиш много примерно към 100 , прави малко, но на няколко серии примерно 20 пъти по 4 серии , а и най важното е да се храниш здравословно ! Но не дей почвай със диети , яж от сичко но по малко ,защото организма се нуждае от сичко.Надявам се да съм помогнал до някаде , Успех

Град
    pazardjik
    Цитирай Първоначално написано от qkakukla2 Виж мнението
    не е важен броя , а как ги прави , и трябва да са по малко не трябва да се натоварва !

Град
    pazardjik
    а и още едно упражнение за корем - Повдигане на крака от лег , това е във фитнеса и е мн добро защото така създаваш по голямо напрежение във коремните мускули

Голям фен Аватара на supersonic0
    Освен тичането, правилното хранене и коремните преси, скачането на въже също би ти помогнало доста.

Повече от фен
    Град
    :Disneyland :D
    Нееее, такъв корем с упражнения няма да постигнеш НИКОГА. Виж, когато правим коремни, не означава, че топим мазнини, а че натрупваме мускули (което означава, че коремът загрубява и става по-голям, но стегнат). Освен да придобиеш по-груб и мъжки вид, не виждам какво можеш да направиш с коремни преси. Освен, разбира се, ако не са съобразени с правилен хранителен режим. Като цялостна тренировка и хран. режим, бих ти казала:
    1. яж малко по към 7 пъти на де, или още по-добре през час.
    2. вечерях най-късно към 6 - 7 ч. вечерта. Това помага на коремът да смели храната преди да си легнеш.
    3. опитай се да ограничиш сладкото до. да речем, 2 шоколада на седмица (м/у другото, научно е доказано, че шоколадът лекува пъпките, а не ги... прави).
    4. Яж повече (към 2-3-4) ябълки на ден, но не прекалявай. те потискат апетита, но съдържат и захар в себе си. Използвай 1 ябълка за едно от 7те хранения.
    5. Пий мн вода. АМА МНОГО! Аз така правя: сутрин насила изпивам 1 литър вода, ама съм свикнала, че вече ми е приятно. Ти почни с по-малко. Преди лягане също изпий 1 литър вода и гледай на всяко от 7-те хранения да изпиваш по чаша пода. На закуска и вечеря - по 2. Препоръчва се вода, но може и нещо друго, само да не е газирано. Пий чаша вода и ПРЕДИ вечеря - потиска апетита и се чувстваш сита, като си яла по-малко. Така стават общо ~ 4 литра.
    6. КОгато ти се прияде нещо сладко, вземи канелена пръчица я и помириши няколко пъти.
    7. Вече за спорта: 1. и най-важно - коремни преси. По-горе казах, че коремът ти ще загрубее, но ако спазваш съветите по-горе, ще постигнеш желания резултат. Та, коремни преси: по 50 на ден - 25 сутрин и 25 вечер. След време, когато почувстваш, че си готова, ги увеличи на сто - 25 сутрин, 25 вечер, 25 на обяд и 25 следобед. И т.н. и т.н.
    8. Лицеви опори - знам, че момичетата не са за лицевите, но можеш да почнеш с по 4-5 на ден. После да ги увелиш. А после да увеличиш и сложността (с една ръка, с плякане зад гърба и тн).
    9. Задължително е да вървиш и тичаш - всеки ден излизаш да тичаш час - час и половина в близкия парк. Говоря за умерено тичане. После се разождаш (вървиш) половин - един час. Ако имаш куче - вземи го да тича с теб. Вземи си музика, излез с фрс, абе, направи нещо, кое да ти е полезно и забавно.
    10. Празви гимнастика всяка сутрин - упражненията, които правите по ФВС например. Ще ти помогне да подготвиш тялото си за коремните, лицевите, бягането...

И последно - НИКОГА не казвай "ще започна от понеделник!"!! МИнала съм по този път, повярвай, не го прави, по-добре почни от утре.

УСПЕХ Спазвай правилата
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Американски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те питат
    Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!

Повече от фен
    Град
    :Disneyland :D
    А, сетих се и за още нещо - скачах 30 мин на въже и още 30 въртях обръч на музика (по-забавано е )
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Американски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те питат
    Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!

от ябълките се огладнява ... моя съвет е ограничи сладкото и хляба яж най късно в 8 ,след като вечеряш прави по 50 коремни преси .. не съм съгласна че с коремните преси се придобива мъжествен вид .. а вместо коремни преси можеш да правиш упражнения като това http://gotvach.bg/files/lib/300x225/plosak_korem.jpg аз правих тава ии си съчинявах разни подобни .. правех го само в Неделя за 2 седмици по 1 час в Неделя корема ми се стегна плосък е и е стегнат но не с грозно и грубо изразени мускули

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си